Stockholm

Influencern Kenza Zouiten Subosic har fått sitt andra barn

Kenza har fått sitt andra barn.
Kenza har fått sitt andra barn. Foto: Jessica Gow/TT

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic har nu fått sitt andra barn med sin man Aleks. Tillsammans har paret nu två söner.


Läs mer

De senaste åren har varit en riktig baby-boom i influencervärlden.

"Fundera på äggdonation"

Men för vissa har saker inte alltid gått smidigt. En av dessa är Kenza Zouiten Subosic, som fick mardrömsbeskedet av några läkare, något hon berättar om här och här.

"Efter utredning på IVF-kliniken visade det sig vara värre än vad vi hade kunnat tänka oss. Jag närmar mig klimakteriet. 26 år gammal fick jag höra att mina ägg snart är slut och att vi kanske behöver fundera på äggdonation", berättade Kenza då.

Nikola föddes

Efter många om och men kom dock lyckobeskedet – paret var gravida med en son. Juni 2019 föddes deras alldeles egna Nikola och tillsammans blev de en liten familj på tre personer.

Kenza hade dock tidigare sagt till sina följare att de gärna vill ha en stor familj, men att hon nu inte vågade drömma om det trots att hon såklart var överlycklig över att få bli mamma på naturlig väg trots allt.

Blev gravida igen

Men lyckan fortsatte hålla i sig. I somras, nästan ett år efter Nikola föddes, meddelade paret att de nu väntar sitt andra barn – och lyckönskningarna haglade in.

Föddes 5 mars

Efter nio månaders väntan är nu bebisen här – en liten lillebror till storebror Nikola. Minstingen föddes den 5 mars 2021.

Grattis till Kenza, Aleks och Nikola önskar Nyheter24!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.