Artisten Tusse
Så mycket pengar tjänar Tusse - Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Så mycket pengar tjänar Tusse

Trots sin unga ålder har artisten Tousin "Tusse" Chiza hunnit vinna både Melodifestivalen och vara sommarvärd i "Sommaren i P1". Men hur mycket pengar tjänar då det unga stjärnskottet, som hyllats ända sedan han slog igenom i Idol?


Tousin "Tusse" Chiza, 19, har kammat hem en vinst i Melodifestivalen såväl som i TV4: flaggskepp Idol. Sedan dess har det svenska folket exempelvis kunnat höra honom i ett gripande avsnitt av "Sommar i P1". 

Men hur går det då ekonomiskt för 19-åringen?

Inte illa för en 19-åring

Tusse kan ta ut månadslöner trots att han går i gymnasiet! Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

2019 drog han in 83 200 kronor vilket betyder att han kunde ta ut en månadslön på drygt 6900 kronor. Inte illa för någon som gick ut gymnasiet i början av sommaren!

Startat eget företag 

Tusse startade eget företag 2020. Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren

2020 startade han även ett eget företag vid namnet Tusse Entertainment & Media AB. Bolaget ska bedriva artisteri inom showbiz och allt som hör där till!

Hur det gått ekonomiskt för det egna bolaget återstår att se. 

/
/
/
Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

1 timme sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.