Hur mycket pengar tjänar egentligen David Sundin?
Hur mycket pengar tjänar egentligen David Sundin? - Foto: Foto: Johan Nilsson/TT och Anders Wiklund/TT

Så mycket pengar tjänar David Sundin

David Sundin är komikern och programledaren som är ständig sidekick till Babben Larsson i tv-programmet "Bäst i test". Programmet är inne på sin femte säsong och går som tåget – och det gör Davids ekonomi också.


Komikern och programledaren David Sundin, 44, syns i tv-rutan varje fredag i succéprogrammet "Bäst i test" tillsammans med bland andra Babben Larsson

Förra året ledde David dessutom Melodifestivalen. Läs mer om vad Måns Zelmerlöw, en av årets Mello-programledare, tjänar här. 

Ikväll klockan 21.00 medverkar David i "Carina Bergfeldt" på SVT1 där han berättar om sin sjukliga shopping – och den har han verkligen inga problem att betala för, om man säger så.

Drar in över en halv miljon om året

David Sundin. Foto: Anders Wiklund/TT

Davids årsinkomst landade på förträffliga 602 500 kronor under 2019, vilket gav honom en månadslön på strax över 50 000 kronor. Efter månadens mer trista utgifter finns det alltså en hel del cash kvar att bränna på shopping!

Bolag med omsättning på uppemot två miljoner

David som programledare under Melodifestivalen 2020. Foto: Johan Nilsson/TT

David driver dessutom ett bolag som drar in rejält med slantar. Bolaget, David Sundin AB, hade en omsättning på 1 929 000 kronor under 2019 och en vinst på 861 000 kronor. Som om att det inte vore nog har bolaget tillgångar på 1 751 000 kronor. Vi kan, med andra ord, räkna med att Davids shopping fortsätter på samma bana!

Läs mer:

Så mycket pengar tjänar Markus Aujalay

Så mycket pengar tjänar Tom Sjöstedt

Så mycket pengar tjänar Benjamin Ingrosso

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!