Paolo Roberto
Paolo Roberto har lämnat Sverige för att jobba utomlands i två månader. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto lämnar Sverige för hemligt jobb – borta i 2 månader

Paolo Roberto packade väskorna och munskyddet för att lämna Sverige. Nu är han iväg på ett hemligt jobb i flera veckor. "Har fått ett superspännande uppdag utomlands i 8 veckor!", berättar Paolo.


Efter att Paolo Roberto, 52, köpte sex av en prostituerad kvinna så tog hans karriär en annan vändning. Paolo dömdes till böter, och han förlorade i princip alla de jobb och uppdrag han tidigare haft.

Paolo fick omedelbart sparken från TV4 och Rix FM, och han blev även utköpt för 126 kronor från matmärket Paolos.

"Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skrev han på Instagram i fjol.

Sedan skandalen så har Paolo lanserat ett nytt matmärke med namnet Robertos, som bland annat säljer olivolja och pasta. På Instagram så erbjuder Paolo sina tjänster.

"Behöver du en PT inboxa mig! (Har ett eget gym i Nacka). Vill ni att jag ska laga mat till er inboxa mig!", står det att läsa i hans presentation på Instagram.

Paolo Roberto. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Hemlig resa

På Instagram berättar nu Paolo att han har rott hem ett jobb utomlands. I dagarna bjöd han sina följare på en bild från flygplatsen Arlanda i Stockholm, där Paolo – givetvis med munskydd – gör tummen upp.

"Har fått ett superspännande uppdag utomlands i 8 veckor!", skrev han till bilden.

Paolo Roberto gör tummen upp på Arlanda. Bildkälla: Instagram/1paolo2

Kort därefter stod det klart att det är Nederländernas huvudstad Amsterdam som är resmålet. På Instagram Story har Paolo lagt upp bilder på vackra tulpaner och skämt om så kallade coffee shops där kunderna kan röka marijuana helt lagligt.

Paolo Roberto upptäcker Amsterdam. Bildkälla: Instagram/1paolo2
Paolo Roberto fotograferar vackra tulpaner i Amsterdam. Bildkälla: Instagram/1paolo2

Vad det är för uppdrag Paolo pysslar med i Amsterdam har han ännu inte avslöjat – men i kommentarsfältet önskar följarna Paolo all lycka.

"Trevlig resa va du än ska hitta på"

"Vad härligt Paolo med nytt uppdrag"

"När får man reda på vad du ska göra utomlands"

"Lycka till och trevlig resa! Lite nyfiken blir man ju allt...."

"Grattis till uppdraget, vad det än är så har de valt rätt person för jobbet. Lycka till!"

LÄS MER:

Paolo Roberto: "Mina bankkonton är tömda"

Så försökte Paolo Roberto ljuga för polisen: "Var på Tinderdejt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.