Dennis Milvic och Isabella Strömmer
Isabella Strömmer är Dennis Mlivics nya flickvän - Foto: Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay och bellastrommer/Instagram

Isabella Strömmer är Dennis Mlivics nya flickvän

Dennis Mlivic, som just nu är aktuell i nya säsongen av Paradise Hotel, avslöjar att han har en ny romans. Dennis var tidigare tillsammans med reality-stjärnan Nina Glimsell men har nu hittat kärleken i nya flickvännen Isabella Strömmer.


Dennis Mlivic, 22, träffade Nina Glimsell, 26, när de båda medverkade i Celebrity Ex on the beach och blev ett par efter att de hade fattat tycke för varandra i programmet. Kärleken gnistrade på Instagram men tog slut när de valde att gå skilda vägar 2020. 

Dennis har nu gått vidare och träffat en ny flickvän. Det var på Instagram som han avslöjade att han hade skaffat flickvän och blivit kär. 

Dennis Mlivic är aktuell i Paradise Hotel. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

Oskiljaktiga i Dubai

När Dennis följare frågar hur han träffade nya flickvännen berättar han att deras vägar hade mötts i Kroatien. På senaste tiden har de synts oskiljaktiga på deras resa till Dubai. 

Flickvännen som heter Isabella Strömmer, 29, har likt Dennis ett Instagramflöde fyllt med härliga semesterbilder. Hon är inte heller blyg med att dela med sig av bilder på den nya kärleken!

"I look at you and I see the rest of my life in front of my eyes" skriver hon under Instagrambilden.

Isabella, som har 3 087 följare på Instagram, delade först med sig av romansen i januari när paret låg och kramades i en solnedgång i Kroatien.

/
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!