Amanda Schulman
Amanda Schulmans bild raderades av Instagram. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild

Amanda Schulmans bild raderades av Instagram: "Så kul"

På Instagram har Amanda Schulman nästan 150 000 följare. Men alla verkar inte förtjusta i entreprenörens bilder. Någon anmälde nämligen en av hennes inlägg.


Kränkta män finns det gott om. Det blev influencerprofilen och entreprenören Amanda Schulman, 40, varse tidigare i veckan.

På Instagram har Amanda över 146 000 följare, och där höll hon en frågestund. Amanda fick svara på fansens funderingar om allt från sommarhuset på Gotland, vänskapen till Bianca Ingrosso och inredning.

En fråga handlade om hur man kommer över känslan att killar behandlar en som skit. Amanda svarade då:

"Man ger allt för att ta en paus från dom. Killar kan vara snälla och underbara men låt dom springa efter dig. Och det gör dom när du inte vill ha dom. Sen när alla är efter dig så väljer du den bästa. Bestäm dig för en vår med tjejerna!".

Läs om Amanda Schulmans familj, lägenhet och pengar här.

Amanda Schulmans bild plockades bort av Instagram. Bildkälla: Instagram/mandyschulman

Men Amandas svar fick inte ligga kvar länge – någon väldigt känslig filur bestämde sig nämligen för att anmäla det hela och bilden plockades bort av Instagram.

Amanda Schulmans händelse bröt mot Instagrams regler. Bildkälla: Instagram/mandyschulman

Amanda fick en notis om att hennes händelse hade tagits bort då den bröt mot Instagrams communityregler om "hatiskt innehåll eller hatsymboler".

"Ursäkta? Så kul att man blir anmäld för detta. Någon man blivit kränkt. Balansen? Var ska man börja haha", skriver Amanda på Instagram som kommentar.

LÄS MER:

Kaos i Carina Bergfeldts kommentarsfält efter bilden på sonen: "Har polisanmält"

Amanda Schulman försvarar Bianca Ingrosso: "Älskar dig for life"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.