Amanda Schulman stöttar Bianca Ingrosso.
Amanda Schulman stöttar Bianca Ingrosso. - Foto: Stina Stjernkvist/TT

Amanda Schulman försvarar Bianca Ingrosso: "Älskar dig for life"

De senaste dagarna har det eviga hatet mot influencern och powerkvinnan Bianca Ingrosso uppmärksammats av flera kända ansikten. En av de som nu ställer sig bakom Bianca är ingen mindre än Amanda Schulman.


Under fredagen valde Bianca Ingrosso, 26, att stänga av från sin Instagram eftersom att hennes inkorg var fylld av hat från följare, som skrev elaka saker om influencern.

Hon lade även upp en story där hon bröt ihop och vädjade människor att sluta tagga henne i deras hatfyllda Instagram-stories.

Flera namn backar Bianca

Efter det har flera stora influencers stått upp för sin branschkollega, bland andra Alice Stenlöf, som i ett uppmärksammat och argt inlägg förklarade att hon är trött på den skit som influencers förväntas ta emot bara för att de är offentliga.

"Det fucking räcker. Vad är det som gjort att vi gått bakåt i någon form av utveckling där det plötsligt uppmanas till att cancella människor, öppet kommentera vidriga saker, sprida sina förutfattade meningar om någon som man aldrig träffat och som man absolut inte känner? Hur har vi nått en punkt där det är okej att mobba och kränka en annan människa bakom sin skärm?", skriver hon bland annat.

Även Biancas bror och musikern Benjamin Ingrosso har stått upp för sin syster, något Nyheter24 skrev om här.

"Otroligt sorgligt"

Någon som även nu valt att ta bladet från munnen är ingen mindre än Amanda Schulman, som under en bild på sin Instagram skriver att det är "otroligt sorgligt att se allt hat mot Bianca Ingrosso. För vad? På riktigt? Är det så att ni tror att hon är nåt att annat än du och jag? Än alla oss? Ja, hon är otrolig, absolut, bäst till och med".

Hon fortsätter:

"Men det har inget att göra med hur man mår eller hur stark man är. Eller kan man ens vara stark mot hat? Omöjligt. Bara en psykopat klarar det. Älskar dig for life Bianca!"

/
/
/
hat
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!