Miriam Bryant
Så mycket pengar tjänar Miriam Bryant - Foto: Foto: Stina Stjernkvist/TT och Henrik Montgomery/TT

Så mycket pengar tjänar Miriam Bryant

Artisten Miriam Bryant har en lyckad musikkarriär i bagaget och släpper ständigt nya radiohits. Men hur mycket pengar tjänar Miriam, som är en av Sveriges mest framgånsrika musiker?


Miriam Bryant, 30, gästar dagens avsnitt av det populära programmet Benjamin’s som leds av hennes artist-kollega Benjamin Ingrosso, 23. Miriam, vars karriär har skjutit i höjderna de senaste åren, är idag en av Sveriges mest framgångsrika musiker. 

Senaste singeln, som redan har över 11 000 000 streams, släppte hon tillsammans med Viktor Leksell, 23. Miriam har dock inte bara slagit igenom i Sverige. Hon har även medverkat i låtar tillsammans med den världskända DJn Zedd, 31. 

Miriam Bryants svindlande höga månadslön

Så mycket pengar tjänar Miriam Bryant. Foto: Henrik Montgomery/TT

2019 tog Miriam ut svindlande 3 117 200 kronor. Musiken verkar med andra ord vara en lukrativ syssla då hon kunde ta ut hela 259 766 kronor i månaden! Inte så tråkiga summor, eller hur? 

Miljoner in i Miriam Bryants ashäftiga bolag

Miriam Bryant driver bolaget Miriams Ashäftiga AB. Foto: Adam Ihse/TT

Miriam driver även bolaget Miriams Ashäftiga AB som även det drar in flera miljoner. 2019 omsatte företaget 6 932 000 kronor.

Läs mer: 

Så mycket pengar tjänar Ludwig Kronstrand

Så mycket pengar tjänar Molly Sandén

Så mycket pengar tjänar Zara Larsson

Så mycket pengar tjänar Edvin Törnblom

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.