Klara "TanbyKlara" Elvgren
Youtube-profilen TanbyKlara rånad på 70 000 kronor - Foto: Bildkälla: tanbyklara/instagram och YouTube

Youtube-profilen TanbyKlara rånad på 70 000 kronor: "Har panik"

Influencern och entreprenören TanbyKlara, vars fullständiga namn är Klara Elvgren, har blivit rånad. Det är i en Youtube-video som hon berättar vad hon blivit bestulen på. Det här säger hon!


Youtube-succén Klara "TanbyKlara" Elvgren, 30, är högaktuell som programledare för Studio Paradise. Klara syns ofta till i kompisen Alice Stenlöfs, 24, sociala medier kanaler och har på senare år etablerat sig som en av Sveriges mest älskade influencers med över 126 000 följare på Instagram. 

"Jag har panik"

Klara "TanbyKlara" Elvgren har panik i sin senaste videon. Bildkälla: Youtube.

Klara är dock rasande i sin senaste video på Youtube och anledningen är förståelig.

– Jag är så arg, så ledsen, jag har panik. Asså jag har panik, säger Klara i Youtube-videon. 

Hon berättar att hon har gråtit och skrikit och att det som hänt är en katastrof. Det är nämligen så att Klara har blivit rånad på värdefulla ägodelar. Det var när hon fotade med en vän som någon gjorde inbrott i hennes bil. Klara, som hade med sig designerväskor från lyx-märkerna Chanel och YSL, lämnade dessa i bilen då det var mitt på dagen.

– Vi låste bilen, det är tonade rutor, men någon har alltså kunnat blocka signalen på bilen och öppnat bilen när vi är typ 20 meter ifrån och tagit mina väskor. Jag har inga ord! säger Klara.

Klara berättar att hon har pratat med Polisen som säger att det är vanligt att sådana här brott sker. Värdet som Klara blivit rånad på sträcker sig upp till 70 000 kronor. I kommentarsfältet stöttas Klara av följarna som även de är upprörda över händelsen. 

"Det är så j*vla respektlöst när folk inte kan skilja på mitt och ditt ..." skriver en följare. 

Klara "TanbyKlara" Elvgren får stöd av följarna. Bildkälla: tanbyklara/instagram

Läs mer: 

Janni Delér berättar om superlönen - vägrade först att svara

Följarna rasar efter detaljen i Alice Stenlöfs matvideo

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!