Söndag 18 Apr
Stockholm

Alexandra Torgrip, 18, är rapstjärnan Einárs flickvän

Alexandra Torgrip och Einár
Alexandra Torgrip och Einár är ett par. Foto: Instagram.

Det är inte bara karriären som blomstrar för rapstjärnan Einár. Även kärlekslivet är på topp just nu – Einár är tillsammans med flickvännen Alexandra Torgrip. Läs mer om paret här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Livet leker för den svenska rapstjärnan Einár, 18. Som en av Sveriges mest spelade artister så strömmar pengarna in på kontot och han lever minst sagt ett liv i lyx.

Nyligen skrev Nyheter24 om hur han unnade sig ett riktigt vrålåk med 600 hästar – för 1,5 miljoner kronor. Kort därefter var det dags för mer shopping när han slog till på en lila dunjacka från Christian Dior för 35 000 kronor. Men det är ingenting om man jämför med den guldkant på tillvaron som Einár har just nu!

I skrivande stund befinner han sig nämligen i Dubai – men han är inte där ensam direkt. Vid sin sida har han nämligen flickvännen Alexandra Torgrip, 18.

Alexandra Torgrip
Alexandra Torgrip fyller 19 år i april. Bildkälla: Instagram/alexalexandras

Lever i lyx i Dubai

Einár och Alexandra har varit ett par en längre tid, och hon verkar ha ett nära band till Einárs familj. Einárs mamma, skådespelerskan Lena Nilsson, kommenterar ofta fina saker till Alexandra på hennes Instagram.

För ett par dagar sedan la Einár ut en bild på sig själv och Alexandra där de poserade på en vit Bentley. Paret är klädda i lyxmärket Balenciaga från topp till tå. Som caption skrev Einar "Vad vill ni oss?" och taggade flickvännen, följt av en gullig emoji. 

I samma bildspel bjöd Einár på en bild där de visade upp sina senaste lyxklockor.

Även Alexandra uppdaterade sina 19 000 följare med en mysig bild på sig själv med pojkvännen. På bilden är Alexandra klädd i en jacka och skor från modehuset Fendi, och Einár kramar om henne.

Alexandra och Einár
Alexandra och Einár i Dubai. Bildkälla: Instagram/alexalexandras

I kommentarsfältet får inte följarna nog av hur fina paret är tillsammans.

"Finisar", skriver rapstjärnan Jelassi.

Einárs mamma Lena Nilsson skickar flera hjärtan, och andra följare kommenterar: "Han ser så fucking lycklig ut när han är med dig!", "Så fina tillsammans all lycka" och "Fyfan vad gulliga shit vad ni passar bra ihop".

Grattis till kärleken säger vi på Nyheter24!

LÄS MER:

Amanda Strand och Hov1-stjärnan Dante Lindhe har gjort slut

Einár stoppad av polis – skickar hälsning i ny video

Kommentera
Kopiera länk
Dela