Fredag 16 Apr
Stockholm

Isabella Löwengrips ex-pojkvän Erik Selin friades av tingsrätten

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips ex-pojkvän friades i tingsrätten. Foto: Lisa Arfwidson / SvD / TT

Tidigare i veckan friades Isabella Löwengrips ex-pojkvän i domstol. Fastighetsmiljardären Erik Selin stod åtalad för folkbokföringsbrott – men han frias helt från misstankarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idag lever bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, tillsammans med fotografen Paul Sundvik, 53. Paret bor tillsammans i Isabellas mysiga villa på Lidingö i Stockholm.

Men innan det sa "klick" mellan Isabella och Paul så var hon tillsammans med fastighetsmiljardären Erik Selin, 53, som är god för över 22 miljarder kronor.

Isabella och Erik blev ett par i juni 2019, och i samma veva skilde sig Erik från tidigare hustrun Jennie Marsell, 46.

På bloggen och i sociala medier så bedyrade Isabella sin kärlek för Erik – men i januari 2020 tog förhållandet slut. Isabella kommenterade då uppbrottet:

"Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vårt förhållande. Det är såklart ett tufft beslut, men jag är väldigt tacksam att vi har hittat en vänskap som kommer vara en hel livstid", skrev Isabella.

Isabella Löwengrip och Erik Selin
Isabella Löwengrip och Erik Selin gick skilda vägar i början av förra året. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Erik Selin friades av tingsrätten

Några månader efter uppbrottet från Isabella så såg vardagen dyster ut för Selin. Han åtalades nämligen för folkbokföringsbrott då han varit skriven på sitt företag Balders huvudkontor i Göteborg – och inte på den plats där han egentligen bodde.

På tisdagen så friades Selin i Göteborgs tingsrätt, skriver Göteborgs-Posten.

Erik Selin
Erik Selin friades helt. Bildkälla: Balder.se

Selin säger att det har riktats hot mot hans företag Balder och att han skrivit sig på kontoret av omsorg för sin familj.

Straffet när en person döms för folkbokföringsbrott är oftast böter, men även fängelse finns i straffskalan, skriver Göteborgs-Posten vidare.

LÄS MER:

Så mycket pengar tjänar Erik Selin – om dagen

Kommentera
Kopiera länk
Dela