Molly Sandén
Trots Oscarsnominering stoppas Molly Sandén att uppträda i USA - Foto: Foto: Stella Pictures och STELLA Pictures/Ida Åkesson

Oscarsnominerade Molly Sandén stoppas från att uppträda i USA

Molly Sandén, som egentligen skulle uppträda på plats i USA på Oscars förgala, fick ändra planerna trots Oscarsnominering. Det här hände!


Sångerskan Molly Sandén, 28, ska uppträda på förgalan av årets Oscarsgalan. Det var TV4 som rapporterade nyheten, men kort därefter kom nya rapporteringar direkt från isländska tidningen Visir. Molly, som egentligen skulle uppträda på plats i USA, fick ändra planerna. Det var nämligen så att hon nekades arbetstillstånd i USA och stoppades från att uppträda enligt planerna. 

Förinspelade uppträdandet i Húsavik

Hamnen i Húsavik. Foto: STELLA Pictures/ddp/Bildagentur-online/McPhoto-Wolf-

Molly tvingades istället att förinspela uppträdandet på Island, i staden Húsavik. Eftersom hon stoppades från att uppträda på plats i Los Angeles, USA fick Húsavik bli den rätta platsen då den nominerade låten heter just “Húsavik”. Molly ska ha spelat in uppträdandet i helgen och för att skapa lite extra Oscars-känslor ska en röd matta ha rullats ut i hamnen och fyrverkerier avlossats, enligt Visir.

Kan vinna Oscar för bästa låt 


Molly längtar till Oscarsgalan, vilket är helt förståeligt! Låten som Molly sjunger, från den uppmärksammade filmen “Eurovision song contest: The story of fire saga”, är nämligen nominerad i Oscarsgalan under kategorin bästa låt. Det är huvudrollsinnehavaren Rachel McAdams, 42, som Molly gör sångrösten till. 

För den som vill se Mollys uppträdande sänds Oscarsgalan den 25 april på TV4, TV4 Play och C More.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.