Pernilla Wahlgrens ord om Benjamin Ingrossos sommarprat.
Pernilla Wahlgrens ord om Benjamin Ingrossos sommarprat. - Foto: Stina Stjernkvist/TT & Christine Olsson/TT.

Familjens ord efter Benjamin Ingrossos sommarprat: "Gör ont"

I Benjamin Ingrossos sommarprat berättar han om barndomen som präglades av familjebråk. Nu berättar föräldrarna och systern Bianca om hur stolta de är över Benjamin och hur ont det gör att höra om de tuffa åren.


På midsommardagen var Benjamin Ingrosso, 23, först ut för i år att sommarprata i P1. Under en timme berättade han bland annat om sin barndom, som präglats av familjebråk. 

– När jag är mindre försöker mamma hålla mig borta från bråken, men jag hör genom väggarna och jag känner stämningen i luften. Det är samma bråk som alltid. Det kastas glas och det skriks, berättar 23-åringen.

Benjamin förklarade i sitt sommarprat att han idag inte är arg på varken sin mamma Pernilla Wahlgren, 53, eller Emilio Ingrosso, 55.

– Jag fattar allihopa. Pappa var tvungen att sticka efter all skit han fick i skilsmässan, och mamma har haft det nog jobbigt att själv ta hand om tre jobbiga barn.

"Så förtvivlat ledsen"

Efter att sommarpratet sänts i P1 blev Benjamin hyllad av sin familj. På Instagram uttrycker föräldrarna och systern Bianca Ingrosso, 26, hur stolta de är över honom, samt hur ont det gör att höra om de tuffa åren. 

”Gråtit, skrattat, blivit så berörd. Lilla Benjamin. Så full av bus och klokhet... men också familjens lilla glädjespridade och medlare som alltid bara ville att alla ska vara vänner och tycka om varandra... så sorgen över att det inte alltid gått gör ont i mig", skriver mamma Pernilla Wahlgren på Instagram Story. 

Även pappa Emilio skriver på Instagram om hur förtvivlad han är över att Benjamin behövde uppleva den stormiga skilsmässan. 

"Man kan tyvärr inte styra allt i livet. Men jag är ändå lycklig och glad över att vi äntligen fick vår tid tillsammans innan du blev vuxen. Jag har älskat dig ifrån första sekund jag såg dig. Det vill jag att du ska veta. Om jag kunde skulle jag åka tillbaka och bara göra allt bra för oss alla", skriver han.

"Mållös på alla sätt"

Storasyster Bianca visar på Instagram Story hur hon blir rörd till tårar av sin lillebrors sommarprat. 

"Jag är mållös på alla sätt man kan. Min stora inspiration i livet kommer för alltid att vara du", skriver hon och fortsätter: 

"Var vem du vill för du är FUCKING ALLT".

Bildkälla: Instagram.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!