Tisdag 28 Sep
Stockholm

Pernilla Wahlgren om hatet mot Benjamin och Bianca: "Mycket, mycket värre"

Pernilla Wahlgren om hatet mot sina barn.
Pernilla Wahlgren om hatet mot sina barn. Foto: Jessica Gow/TT

I fredagens avsnitt av "Tilde" gästade ingen mindre än Pernilla Wahlgren. Där berättade hon om det enorma hat hennes barn fått ta emot och hur det påverkar henne som mamma.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pernilla Wahlgren, 52, lever livet som nykär. Hon och kärleken Christian Bauer har nyligen varit i Mallorca och avnjutit god mat och mycket mys.

De besökte dessutom dottern Bianca Ingrosso i det magiska huset hon hyrt i två veckor. Hur mycket det kostade kan du läsa om här.

"Jättejobbigt för henne"

Men nu är hon hemma igen och var under fredagen med i livesändningen av Tilde de Paula Ebys "Tilde". Där diskuterades det kärlek, barn, framtid och familj.

Naturligt drogs diskussionen in på frågan om vad Pernilla tycker om att både Benjamin och Bianca valt ett liv i rampljuset och hon svarar att hon önskar att hon kunde skona sina barn samma hat hon har fått utstå – speciellt Bianca.

– Det är mycket, mycket värre. Jag tror att jag inte är lika sårbar som Bianca och tar inte åt mig lika lätt. Jag förstår att det är jättejobbigt för henne och andra som tar åt sig. Jag brukar säga att man ska lägga ner mer energi på de som skriver positiva saker – de är ofta väldigt många fler.

"Viktigast i hela mitt liv"

Hon förklarar för Tilde att ett liv utan barn inte hade varit samma sak, och att rollen som mamma är viktigare än något annat jobb någonsin.

– Jag hade aldrig klarat att bara var artist. Det viktigast i hela mitt liv är att få vara mamma, att få vara behövd och hjälpa till där, och då blir det andra lite mindre betydelsefullt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela