Tisdag 28 Sep
Stockholm

Pernilla Wahlgren om kärleken: "Då går man vidare till nästa"

Pernilla om tankarna kring dejtandet.
Pernilla om tankarna kring dejtandet. Foto: Janerik Henriksson/TT

53-åriga Pernilla Wahlgren har under sommaren svävat på moln, nykär och lycklig tillsammans med nyfunna Christian Bauer. I "Tilde" berättar hon om hennes tankar om dejtinglivet innan hon träffade kärleken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ryktena florerade en hel del innan Pernilla Wahlgren, 53, gick ut med bekräftelsen om att hon hittat kärleken i 55-åriga Christian Bauer. Det tog dock sin lilla tid innan paret blev offentliga, och Pernilla förklarar att det inte alls var planerat att falla pladask på första dejten hon gick på.

– Jag är inte dummare än att jag förstår att när man väl börjar dejta så "outar" man inte den första man träffar. Men nu blev det ju inte fler, skrattar hon i intervjun med Tilde de Paula Eby och förklarar att Christian var den första hon träffade när hon väl bestämde sig för att kasta sig ut i dejtingdjungeln.

Inga höga förväntningar

Innan hon mötte kärleken hade hon dock en ganska simpel syn på dejtinglivet. Det fick "bära eller brista" – och tanken på att hitta den stora kärleken hade hon nästan gett upp på:

 – Jag tänkte: ”kanske bara någon man kan ha kul med ett tag, och funkar det inte så går man vidare till nästa”. Jag var ganska krass så där, jag behövde vara det.

"Klockrent"

Men trots det att hon till en början var "livrädd", löste det sig väldigt fint tillslut:

– Det visade sig att det var ju klockrent och det är väldigt, väldigt härligt att känna sig älskad igen och att våga älska. Kärlek är fint.

Kommentera
Kopiera länk
Dela