Pernilla om tankarna kring dejtandet.
Pernilla om tankarna kring dejtandet. - Foto: Janerik Henriksson/TT

Pernilla Wahlgren om kärleken: "Då går man vidare till nästa"

53-åriga Pernilla Wahlgren har under sommaren svävat på moln, nykär och lycklig tillsammans med nyfunna Christian Bauer. I "Tilde" berättar hon om hennes tankar om dejtinglivet innan hon träffade kärleken.


Ryktena florerade en hel del innan Pernilla Wahlgren, 53, gick ut med bekräftelsen om att hon hittat kärleken i 55-åriga Christian Bauer. Det tog dock sin lilla tid innan paret blev offentliga, och Pernilla förklarar att det inte alls var planerat att falla pladask på första dejten hon gick på.

– Jag är inte dummare än att jag förstår att när man väl börjar dejta så "outar" man inte den första man träffar. Men nu blev det ju inte fler, skrattar hon i intervjun med Tilde de Paula Eby och förklarar att Christian var den första hon träffade när hon väl bestämde sig för att kasta sig ut i dejtingdjungeln.

Inga höga förväntningar

Innan hon mötte kärleken hade hon dock en ganska simpel syn på dejtinglivet. Det fick "bära eller brista" – och tanken på att hitta den stora kärleken hade hon nästan gett upp på:

 – Jag tänkte: ”kanske bara någon man kan ha kul med ett tag, och funkar det inte så går man vidare till nästa”. Jag var ganska krass så där, jag behövde vara det.

"Klockrent"

Men trots det att hon till en början var "livrädd", löste det sig väldigt fint tillslut:

– Det visade sig att det var ju klockrent och det är väldigt, väldigt härligt att känna sig älskad igen och att våga älska. Kärlek är fint.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

1 timme sedan
Sebastian Tadros är en svensk influencer och Youtube-profil. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Tadros.

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

2 timmar sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

2 timmar sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

2 timmar sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.