Tisdag 28 Sep
Stockholm

Philippe Cohens stora miss – en månad in i relationen med Bianca

Philippe Cohen och Bianca Ingrosso.
Ibland kommer det en kärleksförklaring när man minst anar det. Foto: Stella Pictures

I Bianca Ingrossos senaste vlogg får tittaren ta del av hur livet är i den lyxiga villan i Palma. Men under en middag avslöjar pojkvännen Philippe Cohen sanningen om kvällen då han sa att han älskade Bianca för första gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 26, tillbringar sommaren tillsammans med sin familj och sina vänner i ett lyxhus i Alaró, strax utanför Palma de Mallorca i Spanien. I sina vloggar visar hon upp det enorma huset – som har en tillhörande pool, tennisbana och vackra grönområden.

Här kan du läsa om hur mycket huset kostar och vilka som gjort ett besök på de härliga ägorna.

I sin senaste vlogg låter Bianca sina följare följa med på en rundtur i huset, och hon visar även upp deras härliga middagar.

Det är under just ännu en middag på en restaurang i området som pojkvännen Philippe Cohen, 27, avslöjar vad som egentligen hände kvällen då han för första gången sa att han älskade Bianca.

"Var omedvetet"

Misstaget, som det faktiskt visade sig vara, ska ha skett bara en månad in i deras relation – när Philippe firade sin 20-årsdag.

– Första gången jag sa att jag älskar Bianca var omedvetet. För att jag stod i en bar med Bianca, och sa att ”jag älskar Branca”, säger Philippe i klippet och fortsätter:

– Men jag råkade säga ”Jag äskar Bianca”.

Branca är en italiensk fruktig spritdryck, en fernet. När Philippe avslöjar sanningen bakom den romantiska gesten kan Biancas bästa vän Lovisa Worge först inte tro att det är sant. Men efter att bästisens pojkvän övertygat henne frågar hon självklart om Bianca sa de tre magiska orden tillbaka.

– Nej nej, hon sa inte tillbaka. Vi hade träffats i en månad, säger Philippe.

Men idag verkar paret sannerligen kära och ja, älskar varandra, så slutet gott allting gott!

Kommentera
Kopiera länk
Dela