Nu är pojkvännens leende lika Hollwood-vitt som Paows
Nu är pojkvännens leende lika Hollwood-vitt som Paows - Foto: Instagram/alexanderzobel

Paows pojkvän har gjort det omtalade skönhetsingreppet – här är resultatet

Nu går Alexander Zobel i flickvännen Paows fotspår. I dagarna har han rest ner till Turkiet för att göra blänkande vita tandfasader. Men ingreppet är inte helt riskfritt – och har du en gång filat ner dina tänder är det svårt att ångra sig.


Under hösten 2020 åkte Paulina "Paow" Danielsson, 27, till Turkiet i jakt på sitt drömleende. 

Dokusåpadrottningen har tidigare berättat att hon alltid haft stora komplex för sina tänder och "velat slå ut dem" när hon var liten. 

Filade ner sina egna tänder

Lösningen blev ett ingrepp där man byter ut sina egna tänder till fasader. Det hela går ut på att man först filar ner sina egna tänder till små stumpar, och sedan sätter på de kritvita tandfasaderna ovanpå. 

Paow delade med sig av proceduren på Instagram – så här såg hon ut halvvägs igenom.

Innan fasaderna sattes på. Bildkälla: Kattpaow/Instagram

"Alltid dömd"

Nyheter24 har tidigare varit i kontakt med Maria George, klinikchef för Folktandvården Eastmaninstitutets proetikavdelning.

Enligt henne rekommenderar man i första hand inte tandkronor till patienter som är missnöjda med sina tänders utseende. Anledningen? Att det aldrig går att ångra.

– Har du slipat ner tänderna är du för alltid dömd att ha en fasad eller krona. Det går aldrig att återskapa den vävnaden som du slipar bort, någonsin, säger George till Nyheter24.

Foto: Instagram/alexanderzobel

Nu gör pojkvännen samma ingrepp

Men den informationen verkar inte ha skrämt Paulinas danske pojkvän Alexander Zobel, 28 – för i dagarna flög han ner till Turkiet med flickvännen för att genomföra samma ingrepp.

På sin Instagram har han delat med sig av de förberedande besöken på kliniken, och under tisdagen var det till slut dags. 

De nedfilade stumparna delade han inte med sig av till följarna, men däremot det kritvita slutresultatet. 

Foto: Instagram/alexanderzobel

Och här har vi det! 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!