Henrik Schyfferts känga mot Bianca Ingrosso – hånar missen på Instagram
Henrik Schyfferts känga mot Bianca Ingrosso – hånar missen på Instagram - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, STELLA Pictures/Jari Kantola

Henrik Schyfferts känga mot Bianca Ingrosso – hånar missen på Instagram

Bianca Ingrossos tabbe på Instagram gick minst sagt inte obemärkt förbi Henrik Schyffert som öppet uppmärksammar misstaget i sin podd.
– Så jävla roligt, säger han.


Henrik Schyffert, 53, har tillsammans med Nour El Refai, 34, podden Nours Poddelipodd. Och Henrik. 

Det kända komikerparet har varit tillsammans i många år och har sonen Sami, 2. Förra året blev de även sambor, efter åtta år som särbos, då sonen kom till världen. 

Henrik Schyffert och Nour El Refais podd

Nour El Refai och Henrik Schyffert. Foto: STELLA PICTURES

I podden delar de med sig av allt möjligt – vilket bland annat innefattar att diskutera det mest aktuella händelserna så som kändisar. 

För någon vecka sedan delade bland annat Nour ut en känga mot Bachelorette-profilen Julia Franzén efter att hon hade publicerat sin kravlista på assistent. 

Eftersom kravlistan var lång på de arbetssökande satte Nour ner foten i podden: 

– Amen för i helvete, det är fan i mig inte okej! Det här är nästan inte ens roligt. Fyll på din vattenflaska själv, varför ska någon annan göra det för dig?, sa då Nour när Henrik läste upp ett par av kraven i podden.

Nu var det dock Henriks tur att dela ut en känga till en kändis. 

Henrik Schyffert hånar Bianca Ingrosso 

Bianca Ingrosso. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

I det senaste avsnittet av komikerparets podd är det nu en annan person som kritiseras. 

Denna gång handlar det om ingen mindre än influenser-drottningen Bianca Ingrosso, 27, som under den senaste veckan har mottagit stark kritik efter att hon la ut bilder på en jacka tillverkad i rävpäls. 

När Bianca skulle försvara sig mot kritikstormen gick det dock lite fel. Det var via en Instagram-story som hon förklarade att hon hittade jackan på sin vind – men det uppstod ett stort språkfel på engelska. 

Bianca översatte nämligen vind till "wind" medan det rätta order är "attic". Något som fick Henrik att passa på att dela ut en känga i podden. 

– Bianca Ingrosso skrev så jävla roligt häromdagen, ”look at this jacket I found on the wind”. Man ska inte reta folk för det är klart man råkar säga fel ibland. Men liksom, den här jackan som kommer med vinden, säger han och skrattar.

Även komikern Nour skrattar med Henrik åt Biancas Instagram-tabbe.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!