Denise Desmond, Antonija Mandir och Oliver Hund
Relationen är mer komplicerad än man kan tro... - Foto: Instagram/denisedesmond och Instagram/mroliverhunt

Denise Desmonds ärliga ord om Oliver Hunt: "Sjukt jobbig situation"

Denise Desmond har tillsammans med Oliver Hunt dottern Leona. Nu berättar hon ärligt om svårigheterna att ha delad vårdnad med exet och hans nya flickvän Antonija Mandir. Och det är mer komplicerat än man kan tro...


Denise Desmond, 32, klev in i offentligheten i samma stund som hon klev in som en av singeltjejerna i tv-programmet Temptation Island. Uppdraget var då att sätta killarnas lojalitet på prov, och dejta de upptagna killarna i huset. 

Mellan Denise och deltagaren Oliver Hunt, 26, blev det stark kemi, fastän han redan var i en relation med Kristina Brorsson

I slutändan så fick faktiskt Oliver och Denise varandra och paret var störtförälskade. Inte långt senare fick de dottern Leona tillsammans.

Något år efter dottern Leona föddes gick paret isäg, och idag är Oliver tillsammans med influensern Antonija Mandir, 26. 

Har haft ett flertal konflikter

Stämningen har inte alltid varit på topp mellan Oliver Hunt, hans ex-flickvän och hans nuvarande flickvän. 

De har tidigare bråkat om bland annat dottern Leonas närvaro på sociala medier, vilket du kanläsa mer om här.

Förra veckan lade Denise ut en frågestund på Instagram där hon bekräftade att hon tycker att Oliver Hunts flickvän tar bra hand om dottern, och att hon är glad över det

Nu har Denise öppnat upp sig ytterligare om situationen, och det verkar minst sagt mer komplicerat än man hade kunnat tro... 

"Sjukt jobbig situation som jag varje dag mår dåligt av"

I en frågestund på Instagram-story i dagarna fick följarna skicka in påståenden till Denise och så svarade hon om det stämde eller inte. 

En person skrev då påståendet: “Att du inte gillar Leonas pappas nya tjej”

Denise svarar då “falskt”, men vidareutvecklar sedan ärligt sina tankar om läget. 

Hon börjar med att förklara hur hon är väldigt trött på att få frågor om det här, och fortsätter sedan: 

“Detta är en fortsatt sjukt jobbig situation som jag varje dag mår dåligt av. Jag hoppas för allt i världen att vi snart kommer kunna samarbeta och få allt att funka så bra som det bara går. Men ja. Det är sjukt påfrestande.”

Denise menar även att det viktigaste för henne är dottern.  

“Det enda jag bryr mig om är Leona och hennes välmående. Jag vet att både Leonas pappa och hans tjej bryr sig om Leona och är snälla mot henne. Det är det absolut viktigaste för mig. Sen att vi inte kommer så bra överens i dagsläget är en helt annan sak.” 

Foto: Instagram/denisedesmond

Hon avslutar sedan inlägget med att förklara vad hon gillar med Oliver Hunts flickvän. 

“Med det sagt. Jag gillar Leonas pappas tjej. Av den enkla anledningen att hon är snäll mot min dotter och min dotter tycker bra om henne.", skriver Denise. 

"Har inget med känslor att göra"

Ett annat påstående i frågestunden löd: "Att du säger att det är jobbigt med situationen med Leonas pappa och hans tjej är för att du inte har kommit över honom." 

Det här dementerar Denise, med att säga att hon visst har kommit över honom. 

"Det som är jobbigt är vår icke fungerande kommunikation. Men jag tror och hoppas på en förbättring. Men nej. Har inget med känslor att göra.", förklarar Denise. 

Foto: Instagram/denisedesmond
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!