Lördag 28 Maj
Stockholm

Denise Desmond om Antonija Mandirs relation till dottern

Denise Desmond, Antonija Mandir, Oliver Hunt
Relationen har bytt riktning... Foto: Instagram/denisedesmond och Instagram/antonijamandir

Oliver Hunt och hans ex Denise Desmond har tidigare varit oense på sociala medier. Konflikterna har även involverat Olivers nuvarande flickvän Antonija Mandir. Men nu verkar relationen ha tagit en oväntad vändning...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Denise Desmond, 32, klev in i offentligheten i samma stund som hon klev in som en av singeltjejerna i tv-programmet Temptation Island. Uppdraget var då att sätta killarnas lojalitet på prov, och dejta de upptagna killarna i huset. 

Mellan Denise och deltagaren Oliver Hunt, 26, blev det stark kemi, fastän han redan var i en relation med Kristina Brorsson

I slutändan så fick faktiskt Oliver och Denise varandra och paret var störtförälskade. Inte långt senare fick de dottern Leona tillsammans.

Något år efter dottern Leona föddes gick paret isäg, och idag är Oliver tillsammans med influensern Antonija Mandir

Har tidigare varit oense 

När Antonja och Olivers relation blev offentlig väckte det starka känslor hos Denise som hade trott att hon och Antonija var vänner. 

Denise har även tidigare ställt sig kritisk mot att Antonija lägger upp bilder på dottern Leona, och bad då paret att inte publicera sådant material på Antonijas sociala kanaler. 

Foto: Instagram/denisedesmond

Det dröjde inte lång tid efter Denise inlägg tills att Antonija gav svar på tal på sin Instagram där hon skrev att hon tycker att samtalsämnet borde tas privat mellan vuxna och inte diskuteras på sociala medier. Läs mer här.

Med andra ord har inte stämningen alltid varit på topp mellan Oliver Hunt, hans ex-flickvän och hans nuvarande flickvän. 

Men nu verkar relationen mellan Denise Desmond och Antonija Mandir möjligtvis ha förändrats en aning till det bättre... 

Denise ärliga svar om Antonija Mandir

Denise Desmond bad sina följare på Instagram att skicka in påståenden som hon sedan skulle svara sant eller falskt på. Ett påstående som då kom in var “Att du tycker att flickvännen till Leonas pappa tar hand om henne och att du är glad för det?” 

Varpå Denise svarar “SANT”. 

Foto: Instagram/denisedesmond

Exakt hur relationen har utvecklats återstår att se, men det verkar sannerligen lovande inför framtiden!

Kommentera
Kopiera länk
Dela