Einár och Alexandra
Alexandra berättar om första dagen hon träffade Nils Grönberg. - Foto: Instagram/alexalexandras och Jessica Gow/TT

Alexandra berättar om första mötet med Einár: “Blev löjligt kär”

Nils "Einár" Grönbergs flickvän Alexandra Torgrip berättar i ett känslosamt inlägg på Instragram om sommardagen för sex år sedan då paret träffades för första gången.


Den 21 oktober 2021 sköts den 19-åriga artisten Nils "Einár" Grönberg till döds i Hammarby Sjöstad i södra Stockholm. 

Händelsen chockade och berörde hela Sverige, och polisen arbetar fortfarande med att reda ut vilka som mördade artisten. Här kan du läsa mer om polisens kartläggning om vart de misstänkta skyttarna flydde efter mordet begåtts.

Här kan du läsa Nyheter24:s sammanfattning av fallet.

Flickvännen Alexandra om saknaden efter Einár

Einár är saknad av fans, vänner, familj och branschkollegor. En person som ett flertal gånger delat med sig av sin sorg är rapparens flickvän Alexandra Torgrip, 19. 

"Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann", skrev Alexandra på Instagram en vecka efter Einárs död.

Foto: Jessica Gow/TT

Alexandra berättar om första mötet med Einár

Nu har Alexandra delat med sig av ett känslosamt inlägg där hon berättar om första mötet med pojkvännen Nils “Einár” Grönberg. 

“För snart 6 år sedan träffade jag Nils Grönberg. Det var en sommardag hos min tjejkompis. Den dagen hade jag ingen aning om vad han en annan dag skulle betyda för mig”, skriver Alexandra på Instagram. 

Bilderna i Instagraminlägget föreställer kärleksfulla stunder som paret har delat under sin tid tillsammans.

“Den dagen hade jag ingen aning att han skulle bli min bästa vän som jag tillslut blev löjligt kär i. Den dagen hade jag ingen aning om att vi skulle tillbringa varje dag och göra allt tillsammans.”, skriver hon och fortsätter: 

“Den dagen hade jag ingen aning om att vi skulle växa ihop och bli som en. Men framförallt den dagen hade jag ingen aning om att jag en dag skulle förlora honom.”

"Det här har krossat mitt hjärta"

Alexandra skriver att minnena är för många för att ens lista upp, men berättar bland annat om hur de har rest till vackra destinationer, blivit jagade av polisen på moped, snattat godis, lärt känna varandras familjer och skrattat tills kinderna krampat. 

"Att du togs ifrån mig är något jag aldrig kommer kunna förstå eller acceptera. Det här har krossat mitt hjärta."

Hon avslutar den känslosamma texten med att berätta hur Nils var en energibomb med sin personlighet och karaktär. 

"Jag kommer aldrig att glömma dig Nils. Jag älskar dig mitt fina hjärta. För alltid i mitt hjärta. För alltid din Alexandra." 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.