Beyoncé
De nya bilderna på Beyoncé chockar fansen världen över. - Foto: Beyonce.com, Stella Pictures.

Beyoncé oigenkännlig på nya bilderna: "Vad har hänt med henne?"

De nya bilderna på Beyoncé skapade stor förvirring hos fansen. Detta då hon ser helt annorlunda ut än vad hon tidigare gjort.


Beyoncé slog igenom som tonåring i Destiny’s Child som grundades 1990. Sedan dess har det gått över 30 år – och med hitlåtar som "Halo", "Crazy in love" och "Drunk in love" så har Beyoncé blivit en av världens absolut största artister.

Beyoncé 1998. Bildkälla: Stella Pictures.
Destinys Child 1998. Bildkälla: Stella Pictures.
Beyoncé år 2000. Bildkälla: Stella Pictures.
Beyoncé år 2003. Bildkälla: Stella Pictures.
Beyoncé på scen. Bildkälla: Stella Pictures.
Beyoncé på en biopremiär år 2004. Bildkälla: AP Photo/Dave Caulkin/TT Bild

Genom åren har Beyoncé givetvis förändrats en hel del, och det är inte bara så att hon har testat olika klädstilar och frisyrer.

Det har länge ryktats att Beyoncé skulle ha genomgått en serie skönhetsingrepp för att se så ung ut, men Beyoncé själv har i en intervju berättat att hon bara tar hand om sin hud och dricker mycket vatten, något som The Mirror rapporterat om.

Jay-Z och Beyoncé år 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Beyoncé såg helt annorlunda ut på premiären: "Varför är hon så vit?"

I söndags intog Beyoncé röda mattan i Los Angeles för premiären av sin film Renaissance: A Film by Beyoncé. Hon bar en metallicfärgad klänning från Versace som hon matchade med långa silverhandskar, och ett långt blont hårsvall.

De nya bilderna på Beyoncé ligger även ute på hennes hemsida. Bildkälla: Beyonce.com

Nu har ett par bilder på Beyoncé från festen blivit omtalade i sociala medier – detta då hon ser helt annorlunda ut. 

Beyoncé är nämligen nästan vit i hyn, och den brittiska tidningen Daily Mail skriver idag att flera fans även spekulerar i om Beyoncé skulle ha använt olika medel för att bleka sin hud.

Samtidigt kokar sociala medier så som Instagram, X och TikTok. Många kommentarer och inlägg handlar om att Beyoncé faktiskt ser mer ut som Kim Kardashian än sig själv.

Några reaktioner på tidningen Page Sixs Instagram lyder:

"Hon ser inte ut som sig själv"

"Varför är hon så vit?"

"Jag hade aldrig kunnat gissa att det där är Beyoncé"

De nya bilderna på Beyoncé skapade förvirring på sociala medier. Många var det som trodde att de tittade på en bild på Kim Kardashian eller Kylie Jenner.

Flera fans skrev att det bara var Beyoncés peruk och fotots ljus som gjorde att hon såg så annorlunda ut.

Senaste nytt

Smith och Wickihalder kvalade till final

Smith och Wickihalder kvalade till final

1 timme sedan
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

3 timmar sedan
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

idag 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.

Norska Beck-stjärnan i chock över Marcus och Martinus Mello-medverkan

idag 15:18
Den norska skådespelaren Kristofer Hivju, känd från Beck och Game of Thrones, blir förvånad när han hör att Marcus och Martinus ska delta i den svenska melodifestivalen. – Det är ju sinnessjukt!, säger han till Expressen.

Sven-Erik om kåtpillren i Hotell romantik: “Har haft..."

idag 15:02
När Sven-Erik lade ner "kåtpiller" i packningen till "Hotell romantik" blev kvinnorna skeptiska. Nu avslöjar han vad som egentligen gömde sig i väskan.