Tom Cruise och Elsina
Tom Cruise detjar ryskan Elsina Khayrova. - Foto: AP Photo/Lee Jin-man/TT Bild, Facebook

Tom Cruise har en ny flickvän – dejtar ryskan Elsina Khayrova

Tom Cruise har en ny flickvän. Hon heter Elsina Khayrova är dotter till en av Vladimir Putins närmsta män. Här är allt du vill veta om Toms nya flickvän – pengarna, ex-maken och mäktiga pappan.


11 år har gått sedan Tom Cruise, 61, och Katie Holmes, 44, gick skilda vägar. Parets dotter Suri Cruise, 17, har Tom ingen kontakt med överhuvudtaget. 

Tom har istället fokuserat på sin karriär, där han har synts i flertalet Mission Impossible-filmer och även nått stor framgång med storfilmen Top Gun: Maverick.

När det kommer till kärlekslivet har Tom sammankopplats med både Shakira men också sin motspelare Hayley Atwell från Mission Impossible-filmerna.

Tom Cruise. Bildkälla: AP Photo/Alberto Pezzali/TT Bild

Allt om Elsina Khayrova – hennes rika ex-man och kända pappa Rinat Khayrov

Men nu har Tom Cruise en ny kvinna i sitt liv. Han har fallit pladask för den ryska societetskvinnan Elsina Khayrova, 36, som alltså är 25 år yngre än Tom Cruise. 

Under lördagen dök Tom och Elsina oväntat upp på en fest i Mayfair i London.

Elsina är tidigare modell, och är dotter till den högprofilerade ryske politikern Rinat Khayrov, som arbetar för den ryske presidenten Vladimir Putin. Elsinas pappa har ett förflutet som finansminister i Tatarstan.

Elsina, som är brittisk medborgare, har tidigare varit gift med diamanthandlaren Dmitry Tsetkov. Deras uppslitande och bittra skilsmässa blev omskriven i England, och de bråkade bland annat om pengar, smycken från Cartier och målningar från bland andra den franska mästaren Auguste Renoir och den rysk-franske Marc Chagall, något som Daily Mail då skrev om.

Elsina är den ryska societetskvinnan som fått Tom Cruise på fall. Bildkälla: Facebook

Ögonvittnet om Tom Cruise och Elsina Khayrova: "Helt klart ett par"

För Daily Mail berättar ett ögonvittne mer om hur det såg ut när Tom och Elsina anlände till festligheterna ihop.

– De  kom kring 21.00, var oskiljaktiga och helt klart ett par. Cruise verkar väldigt betuttad i henne, säger källan till tidningen.

Elsina Khayrova. Bildkälla: Instagram/elsina_k

Cruise var oerhört trevlig mot de andra gästerna på festen, och när han blev tillfrågad om att ta foton så nekade han på ett väldigt trevligt sätt.

– Han ägnade större delen av kvällen med att dansa med fröken Khayrova, men vid ett tillfälle så kastade han sig rakt in i en grupp av kvinnor, säger källan vidare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!