Jenna Ortega och Martin Freeman
Jenna Ortega och Martin Freeman ser vi i den nya filmen Miller's Girl. - Foto: Stella Pictures, Lionsgate. Bilden är ett montage.

Ramaskri efter sexscenen med Jenna Ortega och Martin Freeman: "Så äckligt"

Jenna Ortega och Martin Freeman ser vi i den nya dramathrillern Miller's Girl. En intim scen mellan Jenna Ortega och den 31 år äldre Martin Freeman har nu fått sociala medier att koka över.


Skådespelarna Jenna Ortega, 21, och Martin Freeman, 52, är aktuella i den nya filmen Miller's Girl där Jenna Ortega spelar den 18-åriga studenten Cairo Sweet, och Martin Freeman ser vi som hennes lärare Jonathan Miller.

Recensionerna har inte varit direkt strålande. Los Angeles Times kallade filmen "dålig men underhållande" medan Variety skrev att den var "förutsägbar", och AP News gick ännu längre och menade att filmen inte har hängt med i utvecklingen efter #metoo och skriver att filmens budskap är att "inte tro på kvinnor".

Men det är inte bara filmens budskap som har väckt reaktioner. En sexscen mellan Jenna Ortega och Martin Freeman har nu fått sociala medier att koka.

Jenna Ortega om sexscenen med Martin Freeman

Efter metoo-vågen blev det allt vanligare med något som inom filmbranschen heter intimitetskoordinator. Det är en person vars uppgift är att koreografera intima scener, men också säkerställa att allt känns bra för de inblandade skådespelarna.

Martin Freeman och Jenna Ortega i Miller's Girl. Bildkälla: Lions Gate
Martin Freeman och Jenna Ortega i Miller's Girl. Bildkälla: Lionsgate

Kristina Arjona jobbade just som intimitetskoordinator för Miller's Girl, och i en intervju med Daily Mail så berättar hon om hur arbetet gick till kring de intima scenerna, och säger att de inte gick över någon gräns.

– Det var många, många människor som var inblandade under processen som pratade med Jenna och fanns där för att se till att allt som skedde gick i linje med vad hon var bekväm med, säger hon till Daily Mail och fortsätter:

– Hon (Jenna, reds. anm) var väldigt bestämd och väldigt säker på vad hon ville göra. En del av mitt jobb är att stötta hennes beslut. Jag anpassar mig till den nivån som mina skådespelare känner sig bekväm med, speciellt under en sån här produktion när det är så stor åldersskillnad mellan skådespelarna. Vi kollar konstant att deras gränser respekteras, och återigen så ser vi till – framförallt när någon är så mycket yngre –att de ger fortsatt samtycke, sa hon till Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!