Russell Crowe
Russell Crowe har rakat bort sitt skägg – och ser helt annorlunda ut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

Russell Crowe har i många år haft ett buskigt, långt grått skägg. Men nu är skägget ett minne blott. För första gången sedan 2019 har han nu rakat sig – och han ser 20 år yngre ut, tycker fansen.


Skådespelaren Russell Crowe, 59, är för många förknippad med sin paradroll som Maximus i Gladiator – för vilken han belönades med en Oscar. 

Vem glömmer inte Russells odödliga replik? "My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions and loyal servant to the TRUE emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next". Bildkälla: Stella Pictures.

Crowe Oscarsnominerades även för sina roller i The Insider och A Beautiful Mind.

Utöver att skådespela så har nyzeeländaren Russell även ett stort musikintresse, som mynnat ut i att han spelat i flera olika band, och i skrivande stund så sjunger han i sitt band Indoor Garden Party.

Russell Crowe år 2007. Bildkälla: Stella Pictures.

Något som blivit synonymt med Russell Crowe är hans långa och buskiga skägg, som har prytt hans ansikte under många år. Men det är nu ett minne blott. 

Russell Crowe år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Russell Crowe rakade av sig sitt skägg

På X (tidigare Twitter) så delade Russell Crowe nyligen med sig av en bild som visar hur han har förändrat sitt utseende inför en roll.

Så här är vi vana att se Russell Crowe. Bildkälla: Stella Pictures.

För första gången sedan 2019 så har Russell Crowe tagit till rakhyveln och rakat bort allt skägg – och hans följare får inte nog av resultatet...

Några av svaren Russell Crowe fått på X lyder: 

"Wow du ser 20 år yngre ut!"

"20 år yngre direkt"

"Ser bra ut! Det är bra att testa lite nytt och raka. Du har ett fint ansikte som var gömt där bakom allt hår"

"Så, så mycket snyggare"

"Du har rakat bort 20 år"

"Det var på tiden!"

"Så snygg"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.