Russell Crowe
Russell Crowe har rakat bort sitt skägg – och ser helt annorlunda ut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Russell Crowe rakade bort allt skägg – nu ser han 20 år yngre ut

Russell Crowe har i många år haft ett buskigt, långt grått skägg. Men nu är skägget ett minne blott. För första gången sedan 2019 har han nu rakat sig – och han ser 20 år yngre ut, tycker fansen.


Skådespelaren Russell Crowe, 59, är för många förknippad med sin paradroll som Maximus i Gladiator – för vilken han belönades med en Oscar. 

Vem glömmer inte Russells odödliga replik? "My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions and loyal servant to the TRUE emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next". Bildkälla: Stella Pictures.

Crowe Oscarsnominerades även för sina roller i The Insider och A Beautiful Mind.

Utöver att skådespela så har nyzeeländaren Russell även ett stort musikintresse, som mynnat ut i att han spelat i flera olika band, och i skrivande stund så sjunger han i sitt band Indoor Garden Party.

Russell Crowe år 2007. Bildkälla: Stella Pictures.

Något som blivit synonymt med Russell Crowe är hans långa och buskiga skägg, som har prytt hans ansikte under många år. Men det är nu ett minne blott. 

Russell Crowe år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Russell Crowe rakade av sig sitt skägg

På X (tidigare Twitter) så delade Russell Crowe nyligen med sig av en bild som visar hur han har förändrat sitt utseende inför en roll.

Så här är vi vana att se Russell Crowe. Bildkälla: Stella Pictures.

För första gången sedan 2019 så har Russell Crowe tagit till rakhyveln och rakat bort allt skägg – och hans följare får inte nog av resultatet...

Några av svaren Russell Crowe fått på X lyder: 

"Wow du ser 20 år yngre ut!"

"20 år yngre direkt"

"Ser bra ut! Det är bra att testa lite nytt och raka. Du har ett fint ansikte som var gömt där bakom allt hår"

"Så, så mycket snyggare"

"Du har rakat bort 20 år"

"Det var på tiden!"

"Så snygg"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!