Den här bilden lade Megan Fox själv upp på sin Facebook.
1 av 7
Den här bilden lade Megan Fox själv upp på sin Facebook.
Megan Fox, 12 år gammal, borstar sina ögonbryn med en tandborste.
2 av 7
Megan Fox, 12 år gammal, borstar sina ögonbryn med en tandborste.
Megan Fox, 12 år gammal, har kämpat på bra med sin bränna om vi säger så.
3 av 7
Megan Fox, 12 år gammal, har kämpat på bra med sin bränna om vi säger så.
Så här ser "Transformers"-stjärnan ut idag.
4 av 7
Så här ser "Transformers"-stjärnan ut idag. - Foto: Stella Pictures
Megan Fox och hennes ansikte har gjort en minst sagt lång resa.
5 av 7
Megan Fox och hennes ansikte har gjort en minst sagt lång resa. - Foto: Stella Pictures
Det ryktas att stjärnan har opererat sitt ansikte för en halv miljon kronor.
6 av 7
Det ryktas att stjärnan har opererat sitt ansikte för en halv miljon kronor. - Foto: Stella Pictures
Megan ska bland annat ha gjort Botox, ögonlocksplastik, en bröstoperation, ett näsjobb och sprutat i fillers både här och där.
7 av 7
Megan ska bland annat ha gjort Botox, ögonlocksplastik, en bröstoperation, ett näsjobb och sprutat i fillers både här och där. - Foto: Stella Pictures

Megan Fox - som fjortis

Megan Fox bjuder på sig själv – delar med sig av tonårsbilder där hon kör tandställning och solariebränna.


Varmkorvsläppar och bagelbröst

Bröst som mest liknar ledsna bagels eller basketbollar, stela ansikten, varmkorvsläppar, skumma ärr och Botoxblanka hudar – spana in kändisarnas skönhetsoperationer.

Nu lägger skådespelerskan Megan Fox, 26, upp bilder på sig själv som 12-åring. Bilderna, som Megan postade på sin officiella Facebook, visar en rödbränd Megan Fox med tandställning, väl markerade ögonbryn och blonda slingor i bästa kickersanda.

Och det har hänt en hel del med Megans ansikte genom åren – tidigare i år avslöjade tidningen In Touch att Megan lagt över en halv miljon kronor på att operera sitt ansikte. Hon har sprutat in Botox, gjort ögonlocksplastik, en näsoperation, fyllt sina kinder och sina läppar samt slipat sin hud med laser.

Trots att stjärnans representant förnekar att Megan ändrat något i sitt ansikte så är en av hennes vänner övertygade. Efter att "Transformers"-regissören Michael Bay ersatte den mörka skönheten med modellen Rosie Huntington-Whiteley så blev Megan oerhört osäker på sitt utseende.

– Hon var livrädd att det faktum att hon förlorade rollen i "Transformers" skulle vara dåligt för hennes karriär. Hon blev ännu mer besatt av sitt utseende och har tagit till drastiska åtgärder för att uppnå perfektion, säger källan till In Touch.

Plastikkirurgen doktor Robert Guida, som dock inte har behandlat Megan Fox, uppskattar att Megan lagt upp till en halv miljon kronor på sina operationer. Megan - som bara är 25 år - ser betydligt äldre ut på grund av operationerna, hävdar Guida.

Trots att några av skådespelerskans närmsta vänner försöker övertala henne att sluta med operationerna så lyssnar hon inte. Det har blivit en ond cirkel.

– Hon kan inte passera en spegel utan att granska sitt utseende. Hon har alltid letat efter sätt att förbättra sitt utseende på. Uppenbarligen tror hon inte på frasen 'om det inte är trasigt, laga det inte', avslutar källan.

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!