Tom Cruise rasar över ryktena att han inte skulle vara Suris biologiska pappa.
1 av 5
Tom Cruise rasar över ryktena att han inte skulle vara Suris biologiska pappa.
Katie Holmes, Tom Cruise och deras dotter Suri på Tom och Katies bröllop år 2006.
2 av 5
Katie Holmes, Tom Cruise och deras dotter Suri på Tom och Katies bröllop år 2006.
Pappas flicka – eller?
3 av 5
Pappas flicka – eller?
Tom och Katie gifte sig år 2006 på Italien.
4 av 5
Tom och Katie gifte sig år 2006 på Italien.
Tom Cruise är livrädd över att hans dotter Suri en dag ska kräva ett faderskapstest.
5 av 5
Tom Cruise är livrädd över att hans dotter Suri en dag ska kräva ett faderskapstest.

"Tom är inte Suris pappa"

Tom Cruise rasar över de illasinnade ryktena om att han inte skulle vara Suris biologiska pappa.


"I Hollywood glöms barnen bort"
Läs Nyheter24:s Quetzala Blanco om hur barnen i Hollywood glöms bort när deras föräldrar är upptagna med att spåra ur – totalt. 
Som att den uppslitande skilsmässan från Katie Holmes, 33, inte var nog för Tom Cruise, 50. Efter att ha förlorat vårdnaden över sin dotter Suri, 6, har nu Tom ännu en mardröm kvar att möta, ett orosmoln så tungt att Tom uppges vara "helt galen". 

Toms nuvarande och största problem är nämligen att i kölvattnet av skilsmässan har de gamla ryktena om att Tom inte skulle vara Suris biologiska pappa börjat florera igen. Med en starkare kraft än någonsin.

– Tom är rasande över att ryktena fortfarande existerar om att att Suri inte skulle vara hans biologiska dotter, på en websida står det att Tom inte är Suris pappa utan att det i stället skulle vara skådespelaren Josh Hartnett, och Tom är helt skogstokig över att snacket bara blir värre och värre efter skilsmässan från Katie, säger en källa till The Enquirer. 

Tom och Katie lät inte allmänheten se sin dotter de första tre månaderna, och spekulationerna ökade. Det var vida känt att Tom inte hade fått några barn med sina tidigare fruar Mimi Rogers och Nicole Kidman
Tillsammans med Nicole adopterade Tom barnen Isabella och Connor. 

När Tom och Katie visade upp sin dotter för första gången, i tidningen Vanity Fair i oktober 2006 – ansåg många att Suri var väldigt lik Katies tidigare fästman, Chris Klein, som Katie var förlovad med fram till att hon mötte Tom.
Därefter följde helt vilda rykten om att Suri var ett provrörsbarn – och att Katie hade blivit inseminerad med frusen sperma från scientologernas ledare L. Ron Hubbard. Hubbard avled 1986. 

– Om Suris klasskompisar får nys om ryktena om att Tom inte är hennes riktiga pappa finns det en stor risk att hon blir retad för det. Och om Suri tar åt av sig ryktena finns det en stor chans att hon en dag kommer att be om ett faderskapstest. Att veta vem sin riktiga pappa är oerhört viktigt för deras självkänsla, säger doktor Terry Lyles, en psykolog baserad i Florida, till Enquirer. 

Men att genomföra ett faderskapstest kommer att vara mycket förödmjukande för Tom. 

– Tom kommer inte alls att vara förtjust i det. Men det kommer komma en tid då han kan tvingas att genomgå ett fadersskapstest, och med sitt vida kända kontrollbehov så kommer han att stå emot det ända tills det bittra slutet. Han måste välja mellan att svälja sin stolhet – något han aldrig gjort –, eller möjligen offra sin relation med Suri, säger en av Katie Holmes nära vänner till Enquirer, via Celebitchy. 
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.