Natalie Portman och Christian Bale under inspelningen av filmen Knight of Cups.
1 av 3
Natalie Portman och Christian Bale under inspelningen av filmen Knight of Cups. - Foto: Stella Pictures
Christian Bales hetsiga humör håller på att knäcka hela inspelningsteamet.
2 av 3
Christian Bales hetsiga humör håller på att knäcka hela inspelningsteamet. - Foto: Stella Pictures
Lyckligare tider – Christian Bale och Natalie Portman med varsin Oscar.
3 av 3
Lyckligare tider – Christian Bale och Natalie Portman med varsin Oscar. - Foto: Stella Pictures

Portman psykad av Bale – hotar hoppa av

Skådespelaren Christian Bale värre än någonsin – psykar alla i sin omgivning.


Bales hemliga helvete
Superstjärnan Christian Bales framgång har inte kommit gratis. Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt hur stjärnan systematiskt psykades av sin far, hotade och hånade en kollega och hur allt sedan eskalerade så mycket att hans egen mamma och syster polisanmälde honom för misshandel. Läs dokumentet här på Nyheter24 imorgon.
Natalie Portman, 31, håller i skrivande stund på att spela in filmen "Knight Of Cups" tillsammans med Batmanstjärnan Christian Bale, 38. Men frågan är hur länge till hon orkar med Christians vansinniga temperament. 

– Natalie står inte ut med honom. Hon tycker att han är tröttsam och arrogant och en skam för hela skådespelarkåren, säger en källa till Enquirer. 

Trots att Natalie är så pass trött på Bale att hon vill hoppa av filmen har hon för mycket yrkesstolthet och är allt för professionell för att lämna filmen. Portman försöker lugnt och sansat att komma fram till en lösning för att kunna hantera hans oacceptabla temperament, avslöjar en källa till The Enquirer. 

Det faktum att Natalie Portman och Christian Bale inte ens har särskilt många scener att spela in tillsammans strör ytterligare salt i såren. Något som bara borde tagit några timmar tar nu flera dagar – och nätter.

– Christian är konstant frustrerad över sitt eget arbete och oerhört intensiv och vansinnigt stressad över varje scen och tagning. Han insisterar på att ta om varje scen flera gånger för att han inte gillade hur han uttalade en replik. Ibland får hela filmens ensemble filma under hela nätterna bara för att tillfredsställa Christians tvångsmässiga perfektionism, fortsätter källan till The Enquirer, via Celebitchy.

Bale är känd för sitt hetsiga och hotfulla temperament. Under inspelningen av filmen "Terminator" år 2009 fick filmfotografen Shane Hurlbut sitt livs utskällning, efter att han råkat gå förbi kameran under inspelningen. 

Bales psykbryt pågick i över fyra minuter och Bale använde ordet "fuck" inte mindre än 37 gånger, och hotade även filmfotografen med våld. 

Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

1 timme sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

1 timme sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

3 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

3 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.