Söndag 13 Jun
Stockholm

Fansen hysteriska efter otrohetsskandalen

Fanet Emma Clark i panik efter otrohetsskandalen.
1 av 2
Fanet Emma Clark i panik efter otrohetsskandalen. Foto: Faksimil/YouTube/StellaPictures
Ett upprört fan använder hot för att uttrycka sina känslor.
2 av 2
Ett upprört fan använder hot för att uttrycka sina känslor. Foto: Faksimil/Twitter

Tårar, dödshot och desperata videofilmer. Nu rasar "Twilight"-fans världen över efter otrohetsskandalen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Erkänner otrohetsskandalen
Efter att tidningen People igår publicerade en bild som visar hur Kristen Stewart är otrogen mot Robert Pattinson med sin regissör har skådespelerskan nu erkänt sitt snedsteg i ett pressmeddelande: 
– Denna tillfälliga tanklöshet har äventyrat det viktigaste i mitt liv, den person jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är ledsen.
Upprörda känslor sprider sig på nätet efter att Kristen Stewart öppet erkänt otroheten mot Robert Pattinson. På Twitter och i olika forum rasar "Twilight"-fansen, men de är inte eniga i sina åsikter. En del frågar sig hur Kristen kunde bedra någon som Rob, andra menar att duon ändå är oskiljaktiga, medan vissa går steget längre och hotar Kristen till livet.

– Kristen Stewart bedrog Robert Pattinson med sin regissör, wtf? *laddar och avfyrar en pistol*. Jag ska döda den bitchen, skriver Vegeta vs Goku.

Ett annat upprört Robert-fan skriver:

– Kristen, hur kunde du bedra Rob? Allt han har gjort är att älska dig och du är otrogen mot honom. Och du har ljugit för honom, vem vet hur länge, på olika event och skit. När det verkade som om du och Rob äntligen skulle visa er kärlek öppet så var det en lögn eftersom du har varit otrogen. Det här är så sorgligt och hjärtekrossande.

"Tycker väldigt synd om dem"

Bland skaran som hoppas att de hotfulla meddelandena ska avta finns bland annat programledaren Shaun Robinson

– Alla ska vara försiktiga innan de dömer någon. Både Rob och Kristen är goda människor. Jag tycker väldigt synd om dem just nu, skriver hon och får medhåll från en twittrare som kallar sig twilightsexygal:

– Robsten är äkta, oförstörda och oskiljaktiga.

Någon som inte nöjer sig med skrivna ord till paret är fanet Emma Clark som med desperation i rösten vädjar till omgivningen att lämna Robert i fred.


Kommentera
Kopiera länk
Dela