Måndag 24 Jan
Stockholm

"Otrohetsaffären en kassako för Stewart"

Nyheter24:s Quetzala Blanco.
Nyheter24:s Quetzala Blanco. Foto:

Tom Cruise och Katie Holmes skilsmässa ter sig medioker i jämförelse med den brutala otrohetsskandal som rullas upp där Kristen Stewart spelar huvudrollen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fansen hysteriska efter otrohetsskandalen
Robert Pattinsons fans i total panik – se reaktionerna här.
Robert Pattinson och Kristen Stewart är ungefär det hetaste som finns just nu. 

Kristen Stewart är en rebellisk emotjej som svär i intervjuer, rökt någon joint, alltid surar på kort (att hitta en bild där Kristen ler kan ta timmar och är ungefär lika omöjligt som att hitta ett klipp där Avril Lavigne skrattar) – och hon är tillsammans med Robert Pattinson.

Pattinson är ansedd att vara ungefär världens hetaste man. 
Jag vill minnas att min 16-åriga lillasyster har en pappskulptur av honom i – håll i er nu – naturlig storlek i sitt flickrum. 

Pattinson har nu blivit bedragen av Kristen. 

Kristen hade en dirty kärleksaffär med en man, och detaljerna som kommer upp till ytan får Bill Clintons cigarr att framstå som en polkagris och Hugh Grants avsugning på Sunset Boulevard som en trevlig liten passage i bibeln.

För tror ni att vilken man som helst dög åt Kristen Stewart, världens bäst betalda skådespelerska just nu? Självklart inte. 

Hon valde den gifta familjefadern Rupert Sanders, som dessutom regisserade Kristen i filmen "Snow White and the Huntsman". En till dirty detalj i den här redan röriga soppan? Med i filmen var även Ruperts fru, modellen Liberty Ross. I filmen spelade hon Stewarts mamma. 

Kinky, va? 

Nu har karusellen tagit fart, och det snurrar fort, fort, fort.Liberty Ross hånar Kristen på Instagram, Sanders bönar och ber på sina bara knän om att hans fru ska förlåta honom och Kristen vill till varje pris ha tillbaka sin prins Pattinson.

Men vad händer med Kristen Stewarts karriär nu? 

Det är cyniskt att säga det, men mina 50 cent är att otrohetsaffären är en kassako för Stewart.

Alla älskar en badgirl som brinner i bägge ändarna – från Lady Gaga och Amy Winehouse till Rihanna, vars senaste utspel gjort henne till den mest paparazzade och omskrivna stjärnan just nu. 

Även fast Pattinsons fans redan vänt sig mot Kristen och spelat in hysteriska videos där de grinar eller riktar dödshot mot Kristen, så får vi inte glömma att tonåringar är en väldigt flyktig målgrupp. 

När Angelina Jolie helt sonika norpade Brad Pitt rakt framför ögonen på Jennifer Aniston så var Angelinas actionfyllda bad girl-image fulländad.
Angelina gav sig ut och räddade världen, fick tusen barn med BradfuckingPitt och kammade hem en Oscar. 

Aniston hankade sig fram med floppkomedier, nominerades till priser för "årets sämsta skådespelerska" och i Hollywood talades det om "Jennifers kärleksförbannelse" eftersom hon dumpades gång på gång av den ena douchebagen efter den andra. 

Aniston var äppelkäck, sund, hade fint lagt hår och framförallt var hon svag, och svaghet säljer inga filmer.

Ja, det lönar sig att vara ett svin – jag säger inte att det är bra, men det är den krassa verkligheten – och stjärnorna cashar in på det.

Nu är det inte längre bara något för männen att plocka skandalpoäng på – det kommer Kristen Stewart bli ett levande bevis på. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela