Kristen Stewart, 22, och Rupert Sanders, 41, hade en kärleksaffär.
1 av 6
Kristen Stewart, 22, och Rupert Sanders, 41, hade en kärleksaffär. - Foto: Stella Pictures
Kristen Stewart bedrog sin pojkvän Robert Pattinson, 26, med regissören Sanders.
2 av 6
Kristen Stewart bedrog sin pojkvän Robert Pattinson, 26, med regissören Sanders. - Foto: Photoshot
Och Rupert Sanders bedrog i sin tur sin fru Liberty Ross, 33.
3 av 6
Och Rupert Sanders bedrog i sin tur sin fru Liberty Ross, 33. - Foto: Stella Pictures
Kristen Stewart var även ute och åt glass med Rupert och Libertys dotter. Iskallt...
4 av 6
Kristen Stewart var även ute och åt glass med Rupert och Libertys dotter. Iskallt... - Foto: Stella Pictures
Kristen Stewart ångrar nu otroheten och vill ha tillbaka Robert.
5 av 6
Kristen Stewart ångrar nu otroheten och vill ha tillbaka Robert. - Foto: Stella Pictures
Tidningen Us Magazine publicerade bilderna där Rupert och Kristen hånglar.
6 av 6
Tidningen Us Magazine publicerade bilderna där Rupert och Kristen hånglar. - Foto: Stella Pictures

Kristens smutsiga otrohetsaffär
– dag för dag

Kristen Stewarts elaka dubbelspel – åt glass med sin älskares dotter ena dagen, gick hand i hand med Robert Pattinson nästa.


"Otrohetsaffären en kassako för Stewart"
Nyheter24:s Quetzala Blanco om årets otrohetsskandal. "Nu är det inte längre bara något för männen att plocka skandalpoäng på – det kommer Kristen Stewart bli ett levande bevis på". Läs hela krönikan här.
Nu avslöjas "Twilight"-stjärnan Kristen Stewarts välplanerade dubbelspel. Flera amerikanska tidningar har kartlagt hur Kristen Stewart systematiskt bedrog sin pojkvän Robert Pattinson och detaljerna är ingen rolig läsning.

Samtidigt är Robert Pattinson "bortom all räddning" och fortfarande i total chock över otroheten.

Så lurade Kristen Stewart och Rupert Sanders sina partners – och en hel värld:

Augusti 2011: Kristen Stewart, 22, börjar filma "Snow White and the Huntsman" med regissören Sanders. De filmar i England och Wales, och enligt en källa till Us Magazine var Kristen "alltid tidig till jobbet" (läs mellan raderna: Hon och Sanders hade redan inlett sin relation?)

15 maj 2012: Stewart och Sanders äter en middag tillsammans med resten av filmcrewet på den vietnamesiska restaurangen Monsieur Vuong i Berlin. Enligt källor till Radaronline var Kristen och Ruperts kemi "uppenbar" och de var inte särskilt diskreta med sin romans under middagen. 

Slutet av maj: Enligt källor till Radaronline tog Kristen Stewart med sig Rupert Sanders dotter ut på en liten promenad och de åt glass tillsammans samtidigt som dotterns pappa – tillika Kristens älskare – gjorde intervjuer. 
Kristen verkade vid den här tiden redan ha mycket god kontakt med Ruperts barn, något som enligt en källa bara är ytterligare ett bevis på att affären ska ha pågått under en längre tid. 

12 juli: Robert Pattinson och Kristen Stewart är tillsammans på en presskonferens i San Diego för "Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2". Kristen skämtar om sexscenerna som de äkta paret spelat in och säger att hon hade velat ha scenerna grövre. "Vi ville bara vara som djur, inte mänskliga längre".

17 juli: Bara några dagar efter den romantiska presskonferensen så träffar Kristen sin älskare Sanders i Los Angeles. De hånglar och myser, och fångas på bild av fotografer i Los Angeles.

19 juli: Pattinson och Stewart myser tillsammans på en dejt, ett ögonvittne säger att Stewart "lutade sig mot honom" och att det var en tydlig "showoffdejt".

20 juli: Kristen Stewart spelar golf med sin pappa i Malibu. Pattinson är inte med under golfdagen, men Kristen bär Pattinsons t-shirt. 

22 juli: Stewart och Pattinson går på Teen Choice Awards tillsammans. De går ut på scen hand i hand och tackar sina fans.

23 juli: Rykten börjar cirkulera om att Kristen Stewart skulle vara otrogen mot Pattinson.

24 juli: Us Magazine publicerar en hel bildserie där vi ser Stewart och Sanders heta hångelsesesion i Los Angeles. Enligt en av fotograferna som fångat paret på bild så "kunde de inte få nog av varandra". Sanders fru Liberty Ross twittrar "wow", lägger upp en hånande bild över snövit och skriver "Inte så ren och oskyldig trots allt" på sin Instagram. Sedan avslutar hon sitt konto. 

25 juli: Kristen Stewart går ut med ett offentligt uttalande där hon erkänner otroheten. Även Sanders går ut och ber om ursäkt för kärleksaffären. Den så kallade Twicolypsen är ett faktum och gråtande fans rasar mot Kristens beteende. 

26 juli: Robert Pattinson gömmer sig och är enligt en källa till Us "totalt deprimerad och förnedrad".  Källan berättar vidare: "Han vet inte vad han ska ta sig till, och om han ska förlåta henne eller inte. Han är bortom räddning, han är totalt hjärtekrossad". En annan källa som står mycket nära både Pattinson och Stewart säger att Kristen är "oerhört arg på sig själv. Hon skyller inte på någon annan än sig själv". 
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!