Måndag 21 Jun
Stockholm

Barnstjärnan beroende av heroin

Macaulay Culkin kraftigt avmagrad i New York.
1 av 5
Macaulay Culkin kraftigt avmagrad i New York. Foto: Stella Pictures
Macaulay Culkin slog igenom i filmen "Ensam Hemma".
2 av 5
Macaulay Culkin slog igenom i filmen "Ensam Hemma". Foto: Stella Pictures
Culkin var även en mycket god vän med Michael Jackson. Här ser vi duon på Neverland.
3 av 5
Culkin var även en mycket god vän med Michael Jackson. Här ser vi duon på Neverland. Foto: Stella Pictures
Efter separationen från Mila Kunis så slickade Culkin sina sår med yppiga blondiner.
4 av 5
Efter separationen från Mila Kunis så slickade Culkin sina sår med yppiga blondiner. Foto: Stella Pictures
Och en hel del festande. Här är Culkins mugshot efter att han haffats av polisen som hittade marijuana och sömntabletter i hans bil, redan 2004. Men nu ska alltså beroendet eskalerat.
5 av 5
Och en hel del festande. Här är Culkins mugshot efter att han haffats av polisen som hittade marijuana och sömntabletter i hans bil, redan 2004. Men nu ska alltså beroendet eskalerat. Foto: Stella Pictures

"Ensam Hemma"-stjärnan Macaulay Culkin skjuter heroin – vännerna oroade. – Hans hjärta kommer att explodera, säger en källa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Droger, dödsfall och kraschade äktenskap
Vad hände med Macaulay Culkin? Läs om hans skandaler och se bilder från barnstjärnans liv här på Nyheter24. 


Den tidigare barnstjärnan Macaulay Culkin sägs vara hopplöst beroende av heroin. 

Den 31-årige skådespelaren har av flera ögonvittnen setts använda en dödlig mix av receptbelagda läkemedel, och om han inte får hjälp omedelbart befarar hans vänner det värsta – att hans hemliga beroende ska döda honom, skriver Radaronline.com. 

Enligt den amerikanska tidningen så var det inte länge sedan som Culkin blandade en dödscocktail med det mycket beroendeframkallande smärtstillande preparatet OxyContin och heroin – som han injicerade i sin arm, och nästan överdoserade på, skriver Radaronline.

Enligt National Enquirer ska Culkin även ha köpt heroin för hundra tusentals kronor – något som förnekas av Culkins representanter. 

– Culkin är döende. Han har varit beroende i ett och ett halvt år och behöver seriös hjälp. Han föredrar heroin, OxyContin, Percocet och Vicodin. Jag har sett honom ta de här drogerna, och det blir värre och värre. Han umgås bara med knarkare nu, det är en riktig tragedi, säger en vän till Enquirer. 

– Hans närmsta vänner tror att han kommer att överdosera eller att hans hjärta kommer att explodera. Om han inte får hjälp nu kommer han att vara död inom sex månader, säger en vän. 

Enligt Enquirer så lägger Culkin över 60 000 kronor i månaden på droger och hans Manhattanvåning har förvandlats till en knarkarkvart där han blir hög med sina vänner. 

Drogmissbruket eskalerade för 18 månader sedan, då hans karriär var helt slagen i spillror och hans förhållande med Mila Kunis – som nu dejtar Ashton Kutcher – splittrades.

Kommentera
Kopiera länk
Dela