Onsdag 16 Jun
Stockholm

Colin Farrells film tokfloppar

Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia.
1 av 5
Colin Farrell är en av stjärnorna i remaken av Total Recall. Och enligt kritikerna är det ingen rolig historia. Foto: Stella Pictures
Även Jessica Biel har en roll i filmen. Och hon kommer förmodligen inte skratta hela vägen till banken. Filmen är ingen kassacuccé.
2 av 5
Även Jessica Biel har en roll i filmen. Och hon kommer förmodligen inte skratta hela vägen till banken. Filmen är ingen kassacuccé. Foto: Stella Pictures
Vapen och ammunition till trots – Total Recall håller inte hela vägen.
3 av 5
Vapen och ammunition till trots – Total Recall håller inte hela vägen. Foto: Planet Photos
Total Recall hamnar i skuggan av Christopher Nolans "The Dark Knight Rises".
4 av 5
Total Recall hamnar i skuggan av Christopher Nolans "The Dark Knight Rises". Foto: Stella Pictures
5 av 5

Trots stjärnor som Colin Farrell och Jessica Biel – storfilmen Total Recall är ingen hit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Total Recall inte ensam – här är historiens värsta filmfloppar

Robotar som ska starta världskrig, Antonio Banderas i äventyrsfilm som utspelar sig år 922 och Disneys John Carter – läs om andra filmfloppar här på Nyheter24. 

Med en megabudget på 715 miljoner kronor och stjärnor som Jessica Biel, Kate Beckinsale och Collin Farrell hade remaken av Arnold Schwarzeneggers actionklassiker "Total Recall" från 1990 alla chanser i världen att bli en ny storfilm. 

Men nu har filmen, som är regisserad av Len Viseman, blivit en flopp – och den sågas av flera kritiker - bland annat av Peter Travers på ansedda magasinet Rolling Stone. 

– Förvänta er inte ett enda skratt eftersom filmen är helt humorbefriad. Den här "Total Recall" kommer få dig att känna dig rånad. Du blir bestulen på två timmar av ditt liv som du aldrig kommer att få tillbaka och varje minut av den blir till ett dåligt minne, skriver Peter Travers. 

Med sina 180 miljoner kronor i biljettintäkter var "Total Recall" chanslös mot Christopher Nolans "The dark knight rises", som drog in 260 miljoner kronor tredje helgen den visades enligt The Hollywood Reporter, via Huffington Post. 

Se trailern till Total Recall här: 


Kommentera
Kopiera länk
Dela