Tisdag 15 Jun
Stockholm

Efter heroinskandalen – Culkin gör comeback på stjärnbröllop

Culkins drogberoende har eskalerat sedan hans förhållande med Mila Kunis tog slut för 18 månader sedan.
1 av 2
Culkins drogberoende har eskalerat sedan hans förhållande med Mila Kunis tog slut för 18 månader sedan. Foto: Stella Pictures
Culkin som barn med sin goda vän Michael Jackson.
2 av 2
Culkin som barn med sin goda vän Michael Jackson. Foto: Stella Pictures

Macaulay Culkin var inte ensam hemma i lördags.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Macaulay Culkin, 31, har legat lågt efter att rykten om hans heroinmissbruk blossade upp tidigare i veckan. Enligt National Enquirer ska Culkin ha köpt heroin för hundra tusentals kronor – något som kraftigt förnekades av Culkins representanter. 

– Culkin är döende. Han har varit beroende i ett och ett halvt år och behöver seriös hjälp. Han föredrar heroin, OxyContin, Percocet och Vicodin. Jag har sett honom ta de här drogerna, och det blir värre och värre. Han umgås bara med knarkare nu, det är en riktig tragedi, säger en vän till Enquirer. 

– Hans närmsta vänner tror att han kommer att överdosera eller att hans hjärta kommer att explodera. Om han inte får hjälp nu kommer han att vara död inom sex månader, säger en vän. 

Men i lördags var Culkin en av 100 utvalda gäster på skådespelerskan Natalie Portman och kärleken Benjamin Millepieds bröllop. Ceremonin ägde rum i Big Sur, Kalifornien, skriver Us Weekly. Natalie Portman, som också hon slog igenom redan som 11-åring i filmen "Léon", har varit vän med Culkin i flera år, och i februari sågs Culkin umgås med Portman och hennes son Aleph, 1 år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela