Torsdag 20 Jan
Stockholm

Jessica Biels rädsla inför röda mattan: "Börjar alltid svettas"

Jessica Biel går inte med stadiga ben på röda mattan, berättar hon för Nyheter24.
1 av 5
Jessica Biel går inte med stadiga ben på röda mattan, berättar hon för Nyheter24. Foto: Matt Sayles/Scanpix
Hon är band annat rädd för att ramla, och svettas hela bilfärden till röda mattan, varje gång.
2 av 5
Hon är band annat rädd för att ramla, och svettas hela bilfärden till röda mattan, varje gång. Foto: Stella Pictures
Ironiskt nog dök Jessica upp så här efter att intervjun gjordes, med en sprucken klänning på röda mattan. Så kan det gå.
3 av 5
Ironiskt nog dök Jessica upp så här efter att intervjun gjordes, med en sprucken klänning på röda mattan. Så kan det gå. Foto: Stella Pictures
Men hon kan även vara så här fräsch och snygg.
4 av 5
Men hon kan även vara så här fräsch och snygg. Foto: Stella Pictures/Scanpix
Med pojkvännen Justin Timberlake på röda mattan.
5 av 5
Med pojkvännen Justin Timberlake på röda mattan. Foto: Charles Sykes/Scanpix

Söndagsintervju. För Nyheter24 berättar "Total Recall"-aktuella Jessica Biel om sin skräck för röda mattan och vad media ska skriva om henne. — Man kan inte hjälpa att man tar det personligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om stjärnan
Namn: Jessica Claire Biel 
Ålder: 30 
Familj: Förlovad med Justin Timberlake 
Aktuell: I action-filmen "Total Recall" som går upp på biosalongerna den 8 augusti.

— Om jag blir nervös av röda mattan? Haha. Ja, alltid! Jag tror aldrig att jag kommer sluta vara stressad inför det, säger hon till Nyheter24

Vi sitter på ett hotellrum på Ritz Carlton i Cancun, Mexico. Jessica Biel ler lite återhållsamt emot mig från andra sidan av bordet. Vi träffas i samband med premiären av actionfilmen "Total Recall", i vilken hon spelar mot Colin Farrell och Kate Beckinsale. Hon berättar: 

— I bilen på väg till röda mattan börjar jag alltid svettas. Jag sitter och fläktar klänningen som en galning, pappersnäsdukarna ligger utspridda överallt, tankarna far igenom huvudet: Kommer jag att snubbla? Har jag mat mellan tänderna? Kommer jag kunna se något för alla blixtar som bländar mig? Det är en häftig men samtidigt även en sjukt stressande upplevelse.

Jessica ser fantastisk ut, hon har på sig en vit klänning från Giambattista Valli, på fötterna har hon ett par skyhöga Louboutin. Det mörkt tonade håret hänger löst nerför axlarna och luggen som är rakt avklippt över pannan ger hennes ansikte ett hårdare intryck. De bara överarmarna ser oerhört vältränade ut.

— Att gå på röda mattan är lite som att spela en filmroll. Du är inte riktigt dig själv när du står där. Det är kul att klä upp sig i fantastiska klänningar och smycken, men samtidigt är det som att gå i någon annans skor.

Oroar du dig för vad media ska skriva efteråt?

– Självklart. Man kan inte hjälpa att man tar sådant personligt. Det är ju aldrig så att man försöker klä sig fult, man försöker kanske 2att ta på sig något intressant. Och så får man kanske höra att det var skit. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela