Kristen Stewart har det oerhört kämpigt just nu.
1 av 5
Kristen Stewart har det oerhört kämpigt just nu. - Foto: Stella Pictures
Hon har isolerat sig totalt och vågar inte gå på sin egen premiär.
2 av 5
Hon har isolerat sig totalt och vågar inte gå på sin egen premiär. - Foto: Stella Pictures
Så här kommer vi nog aldrig få se Robert Pattinson och Kristen Stewart igen.
3 av 5
Så här kommer vi nog aldrig få se Robert Pattinson och Kristen Stewart igen. - Foto: Photoshot
Samtidigt som Kristen har isolerat sig har Robert Pattinson gått på cowboydans.
4 av 5
Samtidigt som Kristen har isolerat sig har Robert Pattinson gått på cowboydans. - Foto: Stella Pictures
Pattinson tjoade och tjimmade på cowboyhaket The Deer Lodge.
5 av 5
Pattinson tjoade och tjimmade på cowboyhaket The Deer Lodge. - Foto: Faksimil från Deer Lodges hemsida.

Pattinson portar Kristen från premiären

Kristen Stewart har det jobbigt nu – är portad från ex-kärleken Robert Pattinsons premiär och vågar inte visa sig på sin egen filmpremiär. Hur ska det gå?


Nu dras den röda mattan undan Kristen Stewarts fötter. 
Efter otrohetsskandalen har Kristen Stewart, 22, isolerat sig totalt från omvärlden. Som Nyheter24 skrev om tidigare i veckan har Kristen bott hos sin goda vän, producenten Giovanni Agnelli på lyxadressen Sunset Plaza. 

Där har Kristen gömt sig i veckor, och hon har bestämt sig för att ligga lågt tills hon känner sig redo att möta allmänheten. Och det kan ta sin tid. 
Kristen har varken duschat eller bytt kläder sedan skandalen blev ett faktum, och nu kommer hon även att hålla sig hemma på galapremiären av filmen "On the Road" som ska äga rum i London den 16 augusti. 

Anledningen till att Kristen nobbar premiären är för att hon vill att all fokus ska vara på filmen och inte på henne – men även för att skammen hon känner är en oerhört tung börda.

– Hon skäms för mycket och vågar inte visa sig offentligt ännu. Hon är livrädd. Dessutom skulle det vara jobbigt för henne att stå sida vid sida med sin motspelare Tom Sturridge, som är en mycket god vän till Robert Pattinson, säger en källa till Radaronline.com. 

Robert Pattinson, 26, har däremot bestämt sig för att bryta tystnaden och ska öppna upp sig om otrohetsskandalen för första gången i en exklusiv intervju med det amerikanska teveprogrammet "Good Morning America" som ska sändas den 15 augusti. 

Pattinson ska även gå premiäran av sin nya film "Cosmopolis" i New York den 13 augusti – en premiär som Kristen Stewart är portad från. Säkerhetsteamet och alla vakter som kommer att jobba på röda mattan på premiären och på den tillhörande efterfesten är informerade om att den potentiella säkerhetsrisken Kristen Stewart ska hållas borta till varje pris, skriver Radaronline.com. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!