Justin Theroux och Jennifer Aniston i Paris.
1 av 3
Justin Theroux och Jennifer Aniston i Paris. - Foto: Stella Pictures
Är kärleken över mellan Justin och Jennifer?
2 av 3
Är kärleken över mellan Justin och Jennifer? - Foto: Stella Pictures
Justins ex-flickvän Heidi Bivens – anledningen till att det är trubbel i paradiset?
3 av 3
Justins ex-flickvän Heidi Bivens – anledningen till att det är trubbel i paradiset? - Foto: Stella Pictures

Aniston fick nog – nu dumpar hon Justin

Jennifer Anistons kille vägrade bröllop – då fick Aniston nog och dumpade honom.


Två långa år. 
Så länge väntade Jennifer Aniston, 43, på att hennes pojkvän Justin Theroux, 41, skulle fria. 
Men nu har Aniston fått nog. 
Efter en romantisk middag den 11 juli på Giorgio Baldi i Santa Monica, Kalifornien, så ställde hon ett ultimatum. 

– Middagen varade inte särskilt länge. De lämnade hastigt och gick ut separat. I bilen satte de sig långt ifrån varandra. Hon dolde sitt ansikte i händerna, säger ett ögonvittne som såg paret på restaurangen. 

Jennifer sa "jag vill att du ska fria till mig och det omedelbart" – men när Justin bara ryckte på axlarna så visste Jennifer att Justin helt enkelt inte var rätt för henne. 

Jennifer ska sedan ha dumpat Justin och föreslog att paret skulle gå skilda vägar – då bönade och bad Justin om en andra chans, men för Aniston hade kärleken redan dött.

– Om man ser tillbaka så litade aldrig Jennifer på Justin, säger en källa till Star Magazine. 

Under hela relationen med Jennifer så var Justin god vän med sin ex-flickvän Heidi Bivens som han var tillsammans med i 14 år. Justin och Heidi är nu bättre vänner än någonsin – och allt har skett bakom ryggen på Jennifer. 

– Jennifer hade ingen aning om det, men hon började bli misstänksam. För att kunna glömma Justin lät hon till och med någon spionera på Justin samtidigt som hon var bortrest. Han träffade Heidi samma dag som Jennifer åkte. Det var som att Justin knappt kunde bärga sig tills Jennifer skulle åka så att han skulle få vara i fred, säger källan vidare, skriver Star Magazine, via Celebitchy. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.