Lady Gaga gosar in sig i sin fuchsiapäls från Armani.
1 av 4
Lady Gaga gosar in sig i sin fuchsiapäls från Armani. - Foto: Stella Pictures
Hon poserade med ett glas Champagne och en liten hundvalp.
2 av 4
Hon poserade med ett glas Champagne och en liten hundvalp. - Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
Så här såg det ut när Lindsay Lohan blev attackerad med mjöl av pälsmotståndare.
3 av 4
Så här såg det ut när Lindsay Lohan blev attackerad med mjöl av pälsmotståndare. - Foto: Stella Pictures
Samma sak hände Kim Kardashian på röda mattan.
4 av 4
Samma sak hände Kim Kardashian på röda mattan. - Foto: Stella Pictures

Lady Gaga pälsgalen – djurälskare rasar

Superstjärnan Lady Gaga väcker ilska genom att göra en helomvändning – från pälsmotståndare till att posera i pälsar för miljoner.


Lady Gagas galna outfits får ofta uppmärksamhet eftersom de brukar vara minst sagt excentriska – och vad kan väcka mer ilska och debatt än att bära en riktig päls? Lady Gaga, 26, har tidigare varit en kraftig pälsmotståndare och vid ett tillfälle bar hon en jacka tillverkad av små Kermitgrodor – som en protest mot pälsbärare. 

– Det var en kommentar till att jag inte tycker att man ska bära päls, för jag hatar päls och jag bär det inte, sa hon då i teveshowen "Ellen". 

Men efter att Lady Gaga nu spatserat runt i riktiga pälsar så har hon fått djurrättsorganisationen PETA efter sig – och de frågar sig varför Lady Gaga har gjort en sådan helomvändning.

– De här bilderna på dig där du bär rävpäls och kaninpäls får oss att tro att du lider av minnesförlust. Vad hände? Har dina stylister sagt att det är fejkpälsar, eller är du en kappvändare, frågade sig Dan Mathews som är vice ordförande för PETA, skriver Radaronline.com. 

Med temperaturer som översteg över 30+ i New York förra veckan så ansåg många dessutom att det var minst sagt löjligt av Lady Gaga att strosa runt i en kokhet fuchsiafärgad Giorgio Armani-päls från deras kommande höstkollektion. Några dagar sedan visade Lady Gaga upp sig i ännu en svindyr päls – denna från modehuset Hermés. Gagas kaxiga kommentar till det hela? 

– Till de tidningar och så vidare som frågar sig om min päls är riktig eller inte, glöm inte att kredda designern Hermés. Tack! Kärlek! Gaga, skrev hon på Twitter, skriver Just Jared.

Tidigare har både Lindsay Lohan och Kim Kardashian attackerats på röda mattan eftersom de har burit päls.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!