Demi Moore hade en helkväll i Stockholm.
1 av 4
Demi Moore hade en helkväll i Stockholm. - Foto: Stella Pictures
Här på restaurangen Riche så hade Demi en helkväll.
2 av 4
Här på restaurangen Riche så hade Demi en helkväll. - Foto: Ingvar Karmhed/SCANPIX
Lyckligare tider – Demi Moore med dåvarande maken Ashton Kutcher.
3 av 4
Lyckligare tider – Demi Moore med dåvarande maken Ashton Kutcher. - Foto: AP2011
Här är skådespelaren Martin Henderson som Demi Moore ryktas ha en romans med.
4 av 4
Här är skådespelaren Martin Henderson som Demi Moore ryktas ha en romans med. - Foto: Jeffrey Mayer Photography/Stella Pictures

Demi festar i Stockholm med okänd man

Demi Moore verkar helt ha glömt bort Ashton Kutcher – festade loss på innekrogen Riche i Stockholm med okänd man.


Men vad tusan gör hon här?

Demi Moore är i Sverige för att lansera en sminkkollektion tillsammans med företaget Oriflame. Under onsdagen kommer Demi Moore att medverka på en presskonferens på Grand Hotel.  Och i kväll (läs onsdag) firar Orfilame ett storslaget 45-årsjubileum på Globen i Stockholm, och det kommer att bjudas på framträdanden från bland annat Roxette och Loreen. 

Skådespelerskan Demi Moore, 49, befinner sig i Stockholm. Under tisdagen promenerade hon helt ogenerat genom vackra Kungsträdgården – hand i hand med en okänd man, säger källor till tidningen Nöjesbladet.
Demi Moore är i Stockholm för att lansera en sminkkollektion tillsammans med företaget Oriflame, och hon passade på att njuta av Stockholms nattliv. 

För senare under kvällen så chockade Demi Moore gästerna på lyxkrogen Riche i centrala Stockholm. 

– Vad gör hon här? I klädd tuff jeansväst och hög tofs sitter hon och drar vad som verkar vara rövarhistorier, skrev en exalterad Richegäst på Twitter under kvällen. 

Diana Rönnögård, hovmästare på Riche, bekräftar Demis visit för tidningen Nöjesbladet. 
– Hon var här och käkade. Det var jättetrevligt, säger hon till Nöjesbladet.

I Demis sällskap fanns Oriflames vd Magnus Brännström, men även den okända mannen fanns återigen vid Demis sida.

Det har under en tid cirkulerat rykten om att Demi skulle dejta skådespelaren Martin Henderson, 37 – men om han var den mystiska mannen vid Demis bord på Riche återstår att se.

Men kvällen slutade inte där. Efter middagen ska Demi Moore ha spatserat över till Riche lilla bar och festat på klubben Aftertan. 

– Hahah, Demi Moore är på Aftertan! Skojar ej, skrev en av klubbarrangörerna på sin Twitter.  

Får inte festa med döttrarna

Den senaste tiden har varit minst sagt tuff för Demi Moore. Efter skilsmässan med Ashton Kutcher, 34, har Demi varit mycket skör.

Som Nyheter24 skrev i mitten av juli var Demi i upplösningstillstånd eftersom hon håller på att förlora kontakten med sina tre döttrar, som hon har tillsammans med sin ex-make Bruce Willis, 57. 
Hennes döttrar övervägde även att ansöka om besöksförbud mot sin mamma. 

– Hon är nästan hysterisk, hon vet inte vad hon ska ta sig till. Hon har inte pratat med någon av döttrarna på flera veckor, de vägrar att ringa tillbaka. Hon försöker arbeta och hålla modet uppe, men det är en riktigt svår tid för henne, sa en källa till Radaronline.com då. 

Och förra veckan fyllde Demis dotter Rumer Willis 24 år – och Demi var inte bjuden på middagen. I stället firade döttrarna med sin pappa Bruce, skrev New York Post, via EnteratainmentWise.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!