Stockholm

Puma Swede: "Skulle det inte vara jag skulle det vara någon annan"

undefined
1 av 3
undefined. Foto: Andreas Granfors
undefined
2 av 3
undefined. Foto: Andreas Granfors
undefined
3 av 3
undefined. Foto: Andreas Granfors

SÖNDAGSINTERVJUN. Nyheter24:s Andreas Granfors träffade Sveriges största porrstjärna Puma Swede för att snacka om feminism, en bransch styrd av kvinnor, att bajsa i ett badkar för 15 000 kronor och om att inte förväxla kärlek med sex.


Läs mer
Puma Swede

Född: 13 september 1976 i Tumba

Har enligt sajten iafd medverkat i 157 porrfilmer.

Namnet Puma tog hon efter en bil hon ägde innan flytten till LA, en Ford Puma.

Blev 2009 nominerad till "Årets internetstjärna" på AVN-galan (porrbranschens Oscarsgala).

Tre snabba med Puma:

Reinfeldt eller Löfven? – Vem var den där andra? Det vet jag inte vem det är så det får bli Reinfeldt.

Ge eller få? – Jag är en generös person så jag säger ge.

Män eller kvinnor? – Här måste jag väl få säga båda?

STOCKHOLM. En googling på Fredrik Reinfeldt ger 3 390 000 träffar. En googling på Puma Swede genererar 30 600 000 träffar. Hon har över 130 000 följare på Twitter och 15 000 följare på Instagram. Sveriges största porrstjärna är van att bli igenkänd.

– Ja, jag blir ju igenkänd. Här på Stureplan springer man ju på gamla ligg ibland, haha. Man bara: Tjena, tjena, vi har legat liksom. Men det är skillnad mellan USA och här i Sverige. I USA kommer folk fram och snackar. De vill ta en bild och säga hej. Här i Sverige känner jag att folk tittar mellan hyllorna i mataffären mer. Folk skriver mail och säger att de sett mig på tunnelbanan men inte vågat komma fram. Då tänker jag "men gud, jag är ju världens trevligaste människa". Det är väl bara att komma fram. Jag älskar att träffa nya människor så jag tycker det är kul när folk kommer fram.


"Kan ju inte le när jag ska bli dominerad"

Vilket är det konstigaste förslaget du fått?

– Jag får jättekonstiga förfrågningar via mail. Det kan handla om att ta en fika, ta en 15-årings oskuld. Folk vill köpa mina använda kläder, folk vill köpa sex. Jag gör en del "custom videos" också, där folk mailar in och ber mig göra saker. Det kan vara allt från att en kille vill att jag ska stoppa upp en tandborste i rumpan och skicka till honom till en kille som ville att jag skulle ta lavemang och skita i ett badkar. Min kille som filmade det höll på att kräkas. Men jag fick 15 000 kronor så jag gjorde det. Man får se det som att få betalt för en tarmsköljning.

Hur länge kan man jobba som porrstjärna, finns det ett bäst-före-datum?

– Förut sa jag 35 som maxgräns. Nu har jag precis fyllt 36. Vi har en MILF-sajt med 13 tjejer där det finns en tjej över 50, en är 48. Så att det blir ett annat perspektiv, man är aldrig för gammal. Jag kommer nog hålla på så länge jag känner att jag orkar. Tills folk inte vill titta mer. Eller, jag skiter i om folk tittar, jag vill hålla på ändå.

Vilka skaderisker finns det med att göra porr?

– Mest tror jag det är träningsvärk faktiskt. Det kan bli lite oskönt att stå, sitta eller ligga i vissa positioner för länge. Sen kan ju slemhinnorna bli påverkade om man kör för mycket också, ph-balansen rubbas. Men då märker man att det luktar gammal fiskmarknad därnere, och då får man gå till doktorn. Det finns naturliga piller mot sådant.

I din bok, "Mitt liv som porrstjärna",  skriver du om en del sexscener du gjort. Vilken är den absolut grövsta scenen du gjort?

– Jag tycker själv att jag är ganska mainstream. Men det var med två killar som dominerar mig. Det är en av mina favoritscener faktiskt, vi hade så himla kul när vi gjorde den. Folk sa att "det ser ut som att du lider och inte gillar det du gör", men jag kan ju inte ligga där och le när jag ska bli dominerad. Jag antar att det är enda gången jag har gjort en bra skådespelarinsats då, haha. Sen har jag gjort en grej där de använde elektricitet också, de hade en stav som gav ifrån sig el. Men det lät mest, det kändes inte så mycket. Jag gillar att testa gränser, men skulle aldrig göra något där jag känner mig obekväm.

I boken skriver du även om två kända män du legat med. En fotbollsspelare och en TV4-profil. Vilka är det?

– Det tror du att jag ska säga eller?!

Jag måste ju fråga. Vi diskuterade på redaktionen vem det kan vara.

– Det är klart att ni har diskuterat det. Folk har kommit fram till mig och sagt att de vet vem fotbollsspelaren är. Och det har varit alla från Thomas Ravelli till jag vet inte vad. Men jag har inte gett ut boken för att smutskasta människor, jag vill berätta om mig och mitt liv.

Hur känns det när folk inte vill kännas vid att ni haft en relation?

– På ett sätt förstår jag dem. Fortfarande betraktas det jag gör som lite smutsigt. Men samtidigt kan jag tänka att "du är ju inte världskänd, ingen skulle bry sig om vi hade ihop det". Folk bryr sig inte. Ta kungen till exempel, när de frågade om han hade varit på strippklubb och han nekade. Vad hade hänt om han hade sagt ja? Inte en jävel hade brytt sig.


"Slår ett slag för tjejerna"

Hur ser du på feminism?

– Som jag ser på det så slår jag ett slag för tjejer. Tjejer borde hålla på mig, för det här är väl den enda branschen där kvinnor tjänar mer än männen? Vi bestämmer här och det tycker jag är skitbra. Kvinnor är missunsamma mot varandra, de stämplar varandra som "horor" om de ligger med många killar. Hur ska vi bli jämlika om vi själva kallar varandra för sånt? Då kan vi ju inte klaga när killar kallar oss för liknande saker. Vi borde stå upp för varandra mer.

I boken står det också att du har sex med gifta män. Hur känns det att vara den andra kvinnan?

– Det har bara varit engångsligg. Vissa har jag kanske träffat två gånger. Jag tycker det är fantastiskt att vara singel. Vi har grymt sex och snackar lite, men that's it.

Du har inga moraliska betänkligheter kring att ha sex med en gift man?

– Grejen är den att skulle det inte vara jag så skulle det vara någon annan. Jag tror att folk förväxlar sex med kärlek. Jättemånga gånger har jag hört folk säga "att ha en affär räddade mitt förhållande". Och det gäller inte bara män, det är lika ofta kvinnor som är otrogna. Bilden av otrohet är att mannen går med sin kuk och ligger runt. Jag har aldrig haft som mål att ta en gift man, men jag tror folk är otrogna ändå. Därför tycker jag det är bättre med swinging, där båda är med på det och gör det tillsammans. Jag har varit med flera par och det har varit jättebra. Man kommer alltid titta på andra människor och tycka de är snygga. Man är ju ihop med någon för att just den personen har något speciellt, man är kär. Och det ska man inte förväxla med sex. Jag blir ju inte kär i den jag har sex med på film. Så länge man skiljer på kärlek och sex går det bra att swinga. Klart man är lite svartsjuk ibland, det tror jag är bra. Men skapar man förbud för sin partner så kan det bli tvärtom istället.

Om du fick ha sex med en person i hela världen, vem skulle det vara?

– Det är så många, kan jag maila över en lista eller? Nej, men Clint Eastwood har jag alltid sagt för jag är ett stort fan av honom. Men han börjar väl bli lite gammal nu och jag vill ju inte ta död på honom. Quentin Tarantino är briljant på att göra filmer också. Han bor nära en vän till mig, så jag försöker få min vän att para ihop oss. Persbrandt är ju sådär manlig också. Angelina Jolie har en kompis till mig legat med och sa att hon var bra, så henne skulle jag kunna släta över.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.