Torsdag 13 Maj
Stockholm

Travoltas dröm: spela in sextejp med älskaren

Would you give a guy a foot massage?
1 av 3
Would you give a guy a foot massage?. Foto: Stella Pictures
John Travolta i klassikern Pulp Fiction.
2 av 3
John Travolta i klassikern Pulp Fiction. Foto: Stella Pictures
John Travolta.
3 av 3
John Travolta. Foto: Stella Pictures

Nu träder John Travoltas hemlige älskare fram och berättar om hur John Travolta försökte få honom att gå med på Travoltas sexfantasi: spela in ett sextejp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

John Travolta använde sitt kändisstatus för att manipulera och utpressa sin tidigare älskare att spela in ett sextejp, avslöjar National Enquirer.  

– Han ville spela in när vi hade sex, men jag sade nej, säger Gotterba i en exklusiv intervju med National Enquirer. 

Doug Gotterba är mannen som hade ett sex år långt förhållande med Travolta, samtidigt som han var John Travoltas privata pilot.  

Gotterba berättar vidare att ämnet kom upp när de två låg i Travoltas sovrum och tittade på en pornografisk film. 

John Travolta och Doug Gotterba möttes 1981 och inledde snabbt en affär, men Doug kände det alltid som att Travolta kontrollerade deras relation, skriver Radaronline.com. 

– Om han inte fick som han ville så gjorde han så att jag fick känna av det. Så snart han fick som han ville så behandlades jag som en kunglighet. Han använde sig av sitt kändisskap för att manipulera mig och få som han ville, berättar Doug för National Enquirer, via Radaronline.com.  


"John gillar bara killar"

Redan år 2010 skrev Nyheter24 om hur skådespelaren John Travolta bedragit sin hustru Kelly Preston i flera år – med andra män.  

– John har bedragit Kelly i flera år. När detaljerna kommer upp till ytan så kommer han få Tiger Woods att framstå som en pojkscout, säger Robert Randolph som år 2010 utkom med sina memoarer "You’ll Never Spa in This Town Again"

Enligt Robert Randolphs uppgifter till National Enquirer har John Travolta varit en del av Hollywoods "hemliga bögspa-kultur". 

På sexträffarna, som äger rum på spasalonger i Hollywood, ska John ha haft sex med flera olika män. 

– Jag träffade John 1998 och hans äktenskap med Kelly är bara en bluff, för John gillar bara killar. Han har haft sex med killar bakom Kellys rygg hur länge som helst. Han stötte på mig några gånger, men jag nobbade alltid. Men det fanns alltid någon kille som ville ha sex med honom. John är en otrogen hund, det har varit så fel, för hans fru verkar vara en så gullig kvinna, säger Robert Randolph. 

 Robert Randolph fick genomgå ett lögndetektortest i och med intervjun med National Enquirer, skev Celebitchy  då.  

– Johns hemliga bögliv är en av Hollywoods sämst bevarade hemligheter. Han spanar in killar hela tiden och verkar inte bry sig ett dugg om vem som ser honom. Jag såg honom med hans älskare och han kunde inte få nog, säger Robert Randolph till tidningen. 


Raggade upp hunkservitör framför sin fru 

År 2011 briserade ännu en skandal för Travolta. Då var han på middag på en restaurang i Kalifornien, och där inträffade något väldigt udda. 

John Travolta började nämligen ohämnat flörta med den unga manliga servitören – framför ögonen på sin generade hustru. 

Enligt ett ögonvittne så pratade John länge med den mörke 20-årige servitören, och John fick reda på att han hade skådespelardrömar. 

Travolta frågade vilka typ av filmer han gjorde, om han hade någon agent och sedan ska han ha fyrat av ett miljondollarleende och frågat om servitörens nummer med tillägget att "jag kanske kan hjälpa dig". 

Travoltas hustru Kelly ska ha varit otroligt generad och stirrat ner i menyn under hela tiden som Johns flörtattack ägde rum. 

Vettskrämd så bytte serviötren nummer med Travolta, som i sin tur lovade att höra av sig. 

– Servitören sa att det verkligen störde honom att Kelly inte tittade upp på honom en enda gång, säger en källa till National Enquirer, via Celebitchy.

Kommentera
Kopiera länk
Dela