Torsdag 2 Dec
Stockholm

Glöm Harry Potter – Nu vill Watson göra sexfilm

Emma Watson, 22, är intresserad av rollen i "50 shades of grey".
1 av 4
Emma Watson, 22, är intresserad av rollen i "50 shades of grey". Foto: Stella Pictures
Då skulle hon kunna spela mot vår svenska stolthet Alexander Skarsgård – som även han är intresserad av en roll i filmen.
2 av 4
Då skulle hon kunna spela mot vår svenska stolthet Alexander Skarsgård – som även han är intresserad av en roll i filmen. Foto: Stella Pictures
Emma Watson började spela in Harry Potter-filmerna redan som 9-åring.
3 av 4
Emma Watson började spela in Harry Potter-filmerna redan som 9-åring. Foto: Stella Pictures
Men nu har Emma siktet inställt på annat – nämligen den minst sagt barnförbjudna filmen baserad på succéboken "50 shades of grey".
4 av 4
Men nu har Emma siktet inställt på annat – nämligen den minst sagt barnförbjudna filmen baserad på succéboken "50 shades of grey". Foto: Stella Pictures

"Harry Potter"-stjärnan Emma Watson är sugen på huvudrollen i filmatiseringen av succéboken "50 shades of grey".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är årets mest omtalade bok – "50 shades of grey", skriven av E.L James är en trilogi om den unga studenten Anastasia Steele, 22, och affärsmannen Christian Grey som inleder en sexuell relation med pikanta inslag av rått BDSM-sex.
Boken har sålt i över 40 miljoner exemplar och är därmed en av världens mest sålda böcker – någonsin.

Nu ska boken filmatiseras – och "Harry Potter"-stjärnan Emma Watson, 22, är sugen på att ta sig an rollen, avslöjar Aftonbladets Magnus Sundholm som träffade stjärnan i Toronto under filmfestivalen. 

– Jag är intresserad, säger Emma Watson till Nöjesbladet. 

Hon fortsätter: 

– Jag har inte läst boken, inte fått något bud eller sett något manus. Det har blivit en domino-effekt på internet. Någon skriver något och när det sedan börjar rulla har det upprepats så många gånger att folk tror att det är sant, säger hon till Aftonbladet.

Dessutom ryktas det om att rollen som den sexgalna Christian Grey kan gå till vår svenska stolthet Alexander Skarsgård. 

– Var skriver jag på? Han har en sexkammare, han har ett liten fängelsehåla...Jag föddes för att spela den rollen!, sade en minst sagt peppad Alexander Skarsgård till Access Hollywood redan i maj. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela