Torsdag 24 Jun
Stockholm

Nu stoppas Middletons toplessbilder

Nu stoppas bilderna.
Nu stoppas bilderna. Foto:

Fler tidningar publicerar nu de smygtagna bilderna på Kate Middleton. Nu har det brittiska kungahuset lyckats stoppa vidare försälning av bilderna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I fredags briserade ännu en skandal i det brittiska kungahuset. 

Den franska tidningen Closer publicerade nämligen smygfotograferade toplessbilder på den blivande drottningen Kate Middleton.

Och trots att kungahuset gör allt i sin makt för att stoppa de smygtagna bilder på Kate så ser det mörkt ut. 

På fik över hela Paris bläddrar folk i Closer Magazine för att se bilderna på Kate.

I går skrev Nyheter24 om hur porrjätten Youporn är beredda att betala vad som helst för toplessbilderna på Kate Middleton. 

– Vi vill köpa bilderna på Kate Middleton. Vi känner oss säkra på att vi kan visa materialet på ett lagligt sätt, och vi vill samtidigt göra er medvetna om att vi har en helt öppen plånbok, skriver Corey Price i ett mejl till Closer Magazine, avslöjar TMZ.com, som har tagit det av brevet. 

Under tisdagen kom då slutligen besked från fransk domstol huruvida Closer har begått ett lagbrott genom att publicera flera bilder på Kate Middlton, och enligt Daily Mail så fick Prins William och hans Kate rätt.

Prins William och hans hustru Kate vill stoppa Closer från att sälja vidare bilderna till någon annan tidning, inklusive nätbaserade. 

Den irländska tidningen Daily Star har redan publicerat två helsidor med toplessbilder på Kate Middleton, och den italienska tidningen Chi lovar att visa över 25 sidor smygtagna bilder på Kate Middleton, skriver bland annat National Post. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela