Lady Gaga passade på att deklarera sin kärlek för örten när hon spelade i Amsterdam.
1 av 4
Lady Gaga passade på att deklarera sin kärlek för örten när hon spelade i Amsterdam. - Foto: Stella Pictures
Skådespelaren Matthew McConaughey arresterades år 1999 efter att grannarna klagade över oljud från stjärnans hem. När polisen kom dit så dansade Matthew runt naken, spelade bongotrummor och rökte gräs.
2 av 4
Skådespelaren Matthew McConaughey arresterades år 1999 efter att grannarna klagade över oljud från stjärnans hem. När polisen kom dit så dansade Matthew runt naken, spelade bongotrummor och rökte gräs. - Foto: Stella Pictures
Rihanna röker en joint på Barbados.
3 av 4
Rihanna röker en joint på Barbados. - Foto: Stella Pictures
Snoop Dogg tänder en fet.
4 av 4
Snoop Dogg tänder en fet. - Foto: Stella Pictures

Gaga röker gräs på scen

Lady Gaga tände en megastor joint på scen och deklarerade sin kärlek till marijuana.


Lady Gaga, 26, uppträdde tidigare i veckan på arenan Ziggo Dome i Amsterdam, Holland. 
Superstjärnan passade då på att tända en joint av gigantiska mått och talade sig varm om marijuanans medicinska effekter.

Lady Gaga tyckte att det var en "passande plats" att tala gott om marijuana, skriver The Sun. 
I Amsterdam är nämligen synen på marijuana liberal och på så kallade coffeeshops kan man smita in och röka en spliff när andan faller på. 

– Jag vill att ni ska veta att det totalt har ändrat mitt liv. Jag har verkligen skurit ned på drickandet. Det har blivit en spirituell upplevelse för mig och min musik, sa Gaga från scen. 

Gaga, som även hade en t-shirt med marijuanalöv på sig på scen, skämtade om att hon skulle föreslå för Amerikas president Barack Obama att han borde legalisera marijuana – världen över. 
– Marijuanalöven är det nya fredstecknet. Det är som att säga att alla borde ta en paus och att allt kommer att lösa sig, sa Gaga, skriver The Sun. 

Lady Gaga är inte ensam om att gilla att tända en joint. Hon har sällskap av bland annat Rihanna, Justin Timberlake, Snoop Doog och Matthew McConaughey. 

I en intervju berättar Justin att han var pårökt en stor del under inspelningen av sitt debutalbum "Justified".
Och han har inga planer på att sluta röka cannabis. Han älskar det.
– Ibland har jag en hjärna som måste stängas av. Vissa människor är helt enkelt bättre när de är höga, sa Justin Timberlake förra sommaren i en stor intervju med Playboy Magazine.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!