Sam Worthington blir fasthållen av polis. Kanske såg det ut så här i helgen för skådespelarstjärnan när han slog runt på krogen? Bilden är från filmen Man on a ledge.
1 av 4
Sam Worthington blir fasthållen av polis. Kanske såg det ut så här i helgen för skådespelarstjärnan när han slog runt på krogen? Bilden är från filmen Man on a ledge. - Foto: Stella Pictures
Hård helg? Sam Worthington hamnade i krogbråk.
2 av 4
Hård helg? Sam Worthington hamnade i krogbråk. - Foto: Stella Pictures
Sam Worthington i Avatar.
3 av 4
Sam Worthington i Avatar. - Foto: Stella Pictures
Lyckligare tider – Sam Worthington på röda mattan.
4 av 4
Lyckligare tider – Sam Worthington på röda mattan. - Foto: Stella Pictures

Stjärnan nekades på klubben – då small det

Avatar-stjärnan Sam Worthingtons helg blev hård. Han hamnade i krogslagsmål och blev bländad av pepparsprej.


Världens farligaste kändisar

Skådisen Russel Crowe slog ned en hotellanställd med en telefon, modellen Jessica White inledde en knytnävsfight, Jersey Shore-stjärnan J-Woww knivhögg sin pojkvän så han fick sy 57 stygn och Naomi Campbell ska vi inte ens prata om – Nyheter24 har listat världens farligaste kändisar. 

Den brittiske skådespelaren Sam Worthington, 36, arresterades i lördags efter att ha slagits med en dörrvakt

Bråket ska ha utbrutit efter att Sam försökte komma in på restaurangen Vortex i Atlanta. Skådespelaren nekades i dörren eftersom entrévärdarna ansåg att han var för berusad – något vakterna insåg när Worthington började tjafsa om att han inte hade någon id-handling för att komma in på klubben.

Enligt ett ögonvittne blev Worthington stökig och våldsam. Han knuffade den ena dörrvakten två gånger – varpå vakten svarade med att spruta pepparsprej i skådespelarstjärnans ögon, och sedan förse honom med handfängsel tills polisen anlände till klubben, skriver Tmz.com.  

Sam släpptes under morgonens domstolsförhandlingar eftersom vittnet inte dök upp i rätten. 

Sam Worthington som är känd från filmer som "Avatar", "Man on a ledge" och "Wrath of the titans", befinner sig i Atlanta för att spela in filmen "Ten" tillsammans med bland annat actionstjärnan Arnold Schwarzenegger.

Här gästar en något lugnare Sam Worthington Ellen Degeneres teveshow: 


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.