Bad om J Los autograf – fick sparken

- 08/11/2012, 08:13 -
Jennifer Lopez själv hävdar att hon inte alls försökte sparka städerskan.
1 av 4

Jennifer Lopez själv hävdar att hon inte alls försökte sparka städerskan.

Stella Pictures

Städerskan ville bara ha superstjärnans autograf.
2 av 4

Städerskan ville bara ha superstjärnans autograf.

Stella Pictures / PacificCoastNews.com

Men det var bara att glömma.
3 av 4

Men det var bara att glömma.

Stella Pictures / PacificCoastNews.com

Jennifer är kränkt.
4 av 4

Jennifer är kränkt.

Stella Pictures

Städerskan på Jennifer Lopez lyxhotell bad om stjärnans autograf – och fick både nobben och sparken.

Aristen Jennifer Lopez, 43, är känd för sin diviga attityd, och stjärnan brukar sällan kommentera divaryktena som cirkulerar kring henne. Men nu säger Jenny "from the block" ifrån.

Det hela började när den tyska tabloidtidningen Bild tidigare i veckan på ett gripande sätt berättade om den tyska städerskan Pray Dodaj, 40, som fått sparken efter att ha bett om Jennifers autograf.

Pray, som är ett hängivet J Lo-fan, arbetade med att städa på hotellet Melia Dusseldorf, där Jennifer bodde förra veckan. Och Pray kunde inte motstå frestelsen att knacka på superstjärnans rum för att be om en autograf. 

Enligt Pray så blev hon nobbad i dörren av två personer från Jennifers säkerhetsteam.

– Jag skurade hennes golv. Jag är ett oerhört stort fan så jag tog allt mod till mig som jag kunde frambringa och ringde på hennes dörr för att be om en autograf. Men jag fick kalla handen från hennes säkerhetsfolk, säger Pray själv, skriver The Sun.

Och sedan blev det bara värre. 

Fick sparken via telefon

Enligt städerskan klagade Jennifer Lopez över incidenten till hotellets ledning, och dagen därpå blev städerskan Pray Dodaj uppringd av sina chefer. Deras besked var inte muntert – Pray hade fått sparken.

Hotellets direktör Cyrus Heydarian står bakom beslutet att sparka Pray. Han tolererar inte att personalen stör gästerna, skriver Daily Mail.

Samtidigt slår nu Jennifer Lopez tillbaka via sin Twitter. 

– Kom igen, jag trodde att ni kände mig bättre än så här. Jag skulle aldrig se till att någon fick sparken över en autograf. Det är första gången jag hör talas om det här, här på Twitter, skriver en kränkt Jennifer.

Jennifer som hotellanställd i filmen Maid in Manhattan: