Jennifer Lopez själv hävdar att hon inte alls försökte sparka städerskan.
1 av 4
Jennifer Lopez själv hävdar att hon inte alls försökte sparka städerskan. - Foto: Stella Pictures
Städerskan ville bara ha superstjärnans autograf.
2 av 4
Städerskan ville bara ha superstjärnans autograf. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Men det var bara att glömma.
3 av 4
Men det var bara att glömma. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Jennifer är kränkt.
4 av 4
Jennifer är kränkt. - Foto: Stella Pictures

Bad om J Los autograf – fick sparken

Städerskan på Jennifer Lopez lyxhotell bad om stjärnans autograf – och fick både nobben och sparken.


35 nya toaletter och dansande kvinnor i burka

Vem är superstjärnan som kräver att få 35 nyinstallerade toaletter och vem är hiphop-kungen som importerar Versace-handdukar till Australien och tvingar sina chaufförer att bära kläder tillverkade i 100 procent bomull? Och varför ville M.I.A ha tre dansande kvinnor i burka i sin rider? Nyheter24  har listat kändisarnas divigaste krav.

Aristen Jennifer Lopez, 43, är känd för sin diviga attityd, och stjärnan brukar sällan kommentera divaryktena som cirkulerar kring henne. Men nu säger Jenny "from the block" ifrån.

Det hela började när den tyska tabloidtidningen Bild tidigare i veckan på ett gripande sätt berättade om den tyska städerskan Pray Dodaj, 40, som fått sparken efter att ha bett om Jennifers autograf.

Pray, som är ett hängivet J Lo-fan, arbetade med att städa på hotellet Melia Dusseldorf, där Jennifer bodde förra veckan. Och Pray kunde inte motstå frestelsen att knacka på superstjärnans rum för att be om en autograf. 

Enligt Pray så blev hon nobbad i dörren av två personer från Jennifers säkerhetsteam.

– Jag skurade hennes golv. Jag är ett oerhört stort fan så jag tog allt mod till mig som jag kunde frambringa och ringde på hennes dörr för att be om en autograf. Men jag fick kalla handen från hennes säkerhetsfolk, säger Pray själv, skriver The Sun.

Och sedan blev det bara värre. 

Fick sparken via telefon

Enligt städerskan klagade Jennifer Lopez över incidenten till hotellets ledning, och dagen därpå blev städerskan Pray Dodaj uppringd av sina chefer. Deras besked var inte muntert – Pray hade fått sparken.

Hotellets direktör Cyrus Heydarian står bakom beslutet att sparka Pray. Han tolererar inte att personalen stör gästerna, skriver Daily Mail.

Samtidigt slår nu Jennifer Lopez tillbaka via sin Twitter. 

– Kom igen, jag trodde att ni kände mig bättre än så här. Jag skulle aldrig se till att någon fick sparken över en autograf. Det är första gången jag hör talas om det här, här på Twitter, skriver en kränkt Jennifer.

Jennifer som hotellanställd i filmen Maid in Manhattan:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.