Kevin Clash gör rösten till Elmo i Mupparna.
1 av 3
Kevin Clash gör rösten till Elmo i Mupparna. - Foto: Stella Pictures
Kevin Clash med sin Elmo-docka.
2 av 3
Kevin Clash med sin Elmo-docka. - Foto: Stella Pictures
Kevin Clash har nu tagit tjänstledigt.
3 av 3
Kevin Clash har nu tagit tjänstledigt. - Foto: Pacific Coast News / Darla Khazei/Scanpix

Barnfavoriten anklagad för sex med tonårspojke

Som mannen bakom Elmo i teveserien Mupparna har barnfavoriten Kevin Clash underhållit barn i flera år. Nu är han indragen i en sexskandal.


"Vi glömmer aldrig sexbrottslingarna"

"Att knarka, ha alkoholproblem, fiffla med pengar, bedra sin fru, trasha hotellrum och köra för fort stärker oftast, eller hjälper till att odla myten om den manliga kändisen som en grisig bad boy. Men sexbrotten glömmer och förlåter ingen." 

Nyheter24:s Quetzala Blanco skriver om de kända sexbrottslingarna. 

Kevin Clash, mest känd som mannen bakom Elmo i "Mupparna", ligger minst sagt pyrt till. Enligt Tmz.com har Clash nämligen haft en sexuell relation med en 16-årig pojke. 
En 23-årig man hävdar nu att han och Clash inledde en sexuell relation för sju år sedan – när Clash var 45 år och killen var 16 år. 
Clash erkänner att han har haft en relation med 23-åringen – men insisterar att relationen inleddes efter det att killen hade fyllt 18 år.

– Jag hade en relation med honom. Det var mellan två samtyckande vuxna människor och jag känner stor sorg över att han försöker få det till något som det inte var, säger Clash via Tmz.com och tillägger att det inte ligger ett uns sanning i 23-åringens grova anklagelser. 

Kevin Clash har nu tjänstledigt för att kunna reparera sitt rykte, skriver Tmz.com. 

Advokater som representerar "Mupparna" och deras anställda har haft möten med den 23-årige killen vid två tillfällen. Men 23-åringen kände att advokaterna försökte blåsa honom, så han sökte sig då till prestigebyrån Andreozzi and Associates som representerade ett av offren i Jerry Sanduskys fall över barnvåldtäkt, skriver Tmz.com. 

Elmo framför Elmos song


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!