Det är den här filuren som studenten ska gifta sig med. Ja, en pappersversion av honom alltså.
1 av 5
Det är den här filuren som studenten ska gifta sig med. Ja, en pappersversion av honom alltså. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Las Vegas Weekly
Etersom den riktiga är upptagen av Kristen Stewart.
2 av 5
Etersom den riktiga är upptagen av Kristen Stewart. - Foto: All Over Press
Kärlek vid första ögonkastet i butiken.
3 av 5
Kärlek vid första ögonkastet i butiken. - Foto: Faksimil Las Vegas weekly
Het?
4 av 5
Het? - Foto: alloverpress
Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i Twilight.
5 av 5
Robert Pattinson som spelar Edward Cullen i Twilight. - Foto: ALL OVER PRESS

Gifter sig med en kartongbild av Hollywood-stjärnan

Ett udda bröllop. Tager du denna kartongbit i verklig storlek, att älska i nöd och lust?


Populärt med mer äkta versioner

Så kallade RealDolls är sexdockor i mänsklig storlek gjorda i gummi. De är mycket välgjorda och påminner om riktiga människor i utsende, struktur och vikt.

En RealDoll kostar mellan 6000 och 7000 dollar. 

Även kändisar som Justin Bieber finns i uppblåsbar version

Prästen är bokad och 50 gäster har fått sin inbjudan. Den 26 januari gifter sig studenten Lauren Adkins, 24, med en kartongbild av Edward Cullen, Robert Pattinsons karaktär från "Twilight"-filmerna

För två år sedan köpte Adkins kartongplanschen, som praktiskt nog är i verklig storlek. Det udda paret har hängt ihop sedan dess. 

Något som fått Twilight-fans världen över att gå bananas. 

Hon har bland annat blivit kallad för en "mental slampa". Även om det är högst oklart vad det egentligen betyder så låter det inte särskilt snällt. Men det är inte det enda.

– Hon måste vara fet och ful. Hon kan inte få en riktig man så hon måste gifta sig med ett utklipp från en kartong. Hur patetiskt är det?, har man bland annat skrivit på hennes Facebooksida enligt Las Vegas Weekly

Konstprojekt

Men vad många inte förstått är att allt bara är ett projekt. Adkins iscensätter bröllopet som sitt examensarbete för sin magisterexamen vid universitetet i Las Vegas, Nevada.

Projektet utforskar kön, fantasi och förväntningar som Hollywood ställer på relationer. 

Men hon är inte ensam om att leva med en docka. Brittiska Everard Cunion lever i ett vanligt hus tillsammans med åtta kvinnor som han alla älskar för deras olika, unika personligheter. Det finns dock en skillnad mellan Everard och andra bigamister – hans kvinnor är gjorda av gummi

Han har även gift sig med en av dockorna, Caroline.

Se ett klipp med Everad här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett Twilight?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.