Söndag 19 Sep
Stockholm

Katy Perry känner sig fet utan supertrosorna

Katy Perry kände sig fet på röda mattan.
1 av 4
Katy Perry kände sig fet på röda mattan. Foto: Stella Pictures
Vi tycker att Katy var snyggare än någonsin.
2 av 4
Vi tycker att Katy var snyggare än någonsin. Foto: Stella Pictures
Men även kändisar kan ha en dålig dag.
3 av 4
Men även kändisar kan ha en dålig dag. Foto: Stella Pictures
Katy Perry är inte direkt tjock.
4 av 4
Katy Perry är inte direkt tjock. Foto: Stella Pictures

Sångerskan Katy Perry hade en dålig dag på röda mattan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad är Spanx?

Spanx är ett underklädesmärke som är nischade på att tillverka figurformande underbyxor. Spanx har funnits sedan år 2000 och är en riktig kändisfavorit. Bland stjärnorna som brukar använda Spanx på röda mattan hittar vi Kim Kardashian, Tyra Banks, Jessica Alba och Gwyneth Paltrow. 

Katy Perry, 28, hör till en av världens hetaste kvinnor och många tjejer världen över avundas stjärnans figur. Men trots sin perfekta kropp så sviker självförtroendet. När Katy under onsdagen anlände till den årliga UNICEF-galan i New York, där stjärnor som Uma Thurman och Selena Gomez hjälpte till att samla ihop pengar till välgörenhet, så berättade Perry om sin dagsform. 

– Det känns som att mitt fett hänger ut hemskt mycket. Jag brukar alltid bära Spanx men inte i kväll, och fettet väller ut, jag ser fet ut, sa Katy till Us Weekly.  

– Jag skulle vilja säga att jag tränar på crosstrainern 30 minuter om dagen och kollar på CNN, men jag gör inte det tillräckligt ofta, avslöjade Katy Perry. 

Perry – som kvällen till ära var klädd i en blå klänning designad av Naeem Khan, klackar från Guiseppi Zanotti och juveler från Lorraine Schwartz – såg ut som en miljon kronor, men vi får anta att även superstjärnor har dagar då de känner sig fula och trista. 

Katy Perry har en bättre dag på röda mattan – eller?


Kommentera
Kopiera länk
Dela