Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beyoncé avslöjar bebismagen i ny film

- 04/12/2012, 15:07 -
1 av 5

Faksimil HBO/Stella Pictures

Beyoncé filmar sin växande mage.
2 av 5

Beyoncé filmar sin växande mage.

HBO

Beyoncé kommer bjuda på mycket heminspelat material i dokumentären.
3 av 5

Beyoncé kommer bjuda på mycket heminspelat material i dokumentären.

HBO

Beyonce med Blue Ivy i famnen.
4 av 5

Beyonce med Blue Ivy i famnen.

Stella Pictures

Jay-Z med parets dotter Blue Ivy.
5 av 5

Jay-Z med parets dotter Blue Ivy.

Stella Pictures

Beyoncé visar upp en hemmagjord videofilm på sin växande mage.

Långt innan Beyoncé Knowles, 31, bekräftade att hon var gravid med sin dotter Blue Ivy så filmade hon sin växande mage. Hemmavideon spelade hon in för att kunna följa hur kroppen förändrades under graviditeten, men nu kommer materialet att användas i en dokumentär om Beyoncés liv, skriver den brittiska tidningen Daily Mail.  

– Jag kämpar alltid med mig själv och frågan om hur mycket jag avslöjar om mig själv. Om jag är rädd, var rädd, tillåt det, släpp ut det, säger Beyoncé, som gjort sin starka integritet till en del av sitt personliga varumärke. 

I dokumentären kommer vi att kunna se mer av hennes hemmavideos, reflektioner över hur hennes familj påverkat hennes karriär och hur hon har kämpat för att bygga upp sitt eget företag, skriver Daily Mail.  

– Alla känner till Beyoncés musik, men få känner till hur hon är som person, säger Michael Lombardo, chef på produktionsbolaget HBO som kommer att sända serien.

Under hösten har det cirkulerat nya rykten om att Beyoncé skulle vara gravid igen, men ingenting har bekräftats av Beyoncés pressrepresentanter, skriver Huffington Post.  

Se videon här: